• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. september 2004 - Pressemeddelelse - Autocom.dk

Autocom.dk på bilmesse

Mød folkene bag Internet-succesen Autocom.dk

Hvis du skal til den internationale Automechanika-messe i Frankfurt kan du hilse på holdet bag Autocom.dk. Hvis du skal til den internationale Automechanika-messe i Frankfurt kan du hilse på holdet bag Autocom.dk.

Pressemeddelelse - Autocom.dk
Bilfolk fra hele verden vil strømme til den internationale Automechanika-messe i Frankfurt fra 14. til 19. september 2004, og således vil folkene fra bilauktionen Autocom.dk's tyske afdeling også være repræsenteret.

"På den store IAA-messen i september sidste år lagde vi for alvor grundstenen til vores nuværende markedsposition på det internationale marked. Messer som IAA og Automechanika giver os en god mulighed for at gøre os synlige overfor forhandlerne, der skal købe på systemet," fortæller direktør Peter Grøftehauge fra Autocom.dk.

Stor efterspørgsel
Den store efterspørgsel på engrosbiler efter IAA gjorde det hurtigt muligt at åbne for afholdelse af fem ugentlige auktioner på den tyske auktion, ligesom der allerede blev holdt fem ugentlige auktioner på den danske. Dette skete blandt andet i kraft af en øget tilgang af biler samt en effektiv udbygning af forhandlernetværket under messen.

Automechanika er den førende internationale messe for bilbranchen. Den dækker mere end 300.000 kvadratmeter, og der vil være over 4.000 forskellige udstillere i hallerne. Over 75 procent af udstillerne på den seneste Automechanika i 2002 kom fra udlandet, hvilket viser noget om messens internationale betydning. I 2002 var hele 69 lande repræsenteret blandt udstillerne, og messen havde mere end 160.000 gæster.

"Netop Automechanika-messen har vi store forventninger til. Sidste år fik vi en rigtig god kontakt med mange private brugere på IAA, mens vi på Automechanika-messen for alvor kan koncentrere os om branchefolkene," siger Peter Grøftehauge.

Dansk repræsentation
Standen i Frankfurt kommer mest til at fokusere på den tyske auktion, men da der er muligt at handle biler på kryds og tværs af de forskellig auktioner, vil der også være repræsentanter for den danske afdeling.

"Automechanika er perfekt for os. Autocom.dk har flere europæiske afdelinger under vores internationale navn Autorola. Vi har for eksempel åbnet en hollandsk og en svensk afdeling indenfor det seneste halve år, så ud over vores danske og tyske kunder, skal vi også ud og tale med branchefolk fra vores nye lande," siger Peter Grøftehauge.

Ingen handel - ingen udgift
Det er kun forhandlere, der har adgang til at købe på systemet. Alle biler skal grundigt beskrives via Autocom.dk¿s udførlige beskrivelsesprocedure. Autocom.dk har et grundprincip, der siger ingen handel ingen udgift. Hvis en forhandler sælger en bil på systemet, er salæret 400 kroner eksklusive moms. Købssalæret er 1.100 kroner eksklusive moms. Privatpersoner betaler 1.500 inklusive moms for at sælge en bil på systemet.

"Vores forhandlernetværk vokser støt og kontinuerligt. Vi ser frem til at møde vores kunder og interessenter ansigt til ansigt og vise, at der er mennesker bag Internet-siden," slutter Peter Grøftehauge.

Bilauktionen Autocom.dk vil være at finde på Automechanika-messen i hal: 10.1 gang: C Stand: 70.

Besøg bilauktionen Autocom.dk
Autocom.dk



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.