• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. juni 2000 - Toyota

Toyota Yaris Verso med mere motorkraft

Siden introduktionen af Toyotas mini-MPV'er Yaris Verso sidste efterår har bilen høstet mange roser for sit anderledes design, indretning, komfort og køreegenskaber.

At bilen er et godt valg til familier med behov for en alsidig bil med plads og rummelighed og stor fleksibilitet vidner de flotte salgstal om. Toyota Yaris Verso er i årets første fire måneder solgt i mere end 430 eksemplarer.

Toyota Yaris Verso blev lanceret med den smidige 1.3 liters motor som er kendt fra Toyota Yaris-programmet.

Som supplement til denne motor tilbydes Toyota Yaris Verso nu med en større 1.5 liters motor med VVT-i som yder 106 HK ved 6.000 omdrejninger i minuttet.

Den nye 1.5 liters motor er som Toyotas øvrige nyheder forsynet med Toyotas nyeste motorteknologi - variabel ventilstyring (VVT-i) som blandt andet sikrer bilen god trækkraft selv ved lave omdrejninger, en god brændstoføkonomi samt et lavt forureningsniveau. Bilen kører 15,2 kilometer på en enkelt liter benzin ved blandet kørsel. Den halvårlige grønne ejerafgift er på kr. 1.150.

Tophastigheden er på 175 km/t, og accelerationstiden fra 0-100 km/t sker på 11,2 sekunder.

At det er en bil med stor fleksibilitet skyldes blandt andet, at man på kort tid kan ændre bilen fra at være en familiebil med plads til 5 personer til at være handy lille flyttebil. Med et par simple greb vippes de to yderste bagsæder med nakkestøtter ned i skjulte rum under forsæderne hvorefter man får et stort plant gulv i bagagerummet. Tilbage bliver det bageste midtersæde som med et snuptag kan fjernes. Det vejer blot 6 kilo.

Med denne funktion kan man alt efter behov ændrer bagagerumspladsen fra 390 liter til hele 2.160 liter - hvilket svarer til 43 store mælkekasser.

Yaris Verso 1.5 tilbydes i to udstyrsversioner - linea LUNA og linea SOL.

Fælles for Yaris Verso-modellerne er at de er udstyret med en bred vifte af sikkerheds- og komfortudstyr. Sikkerhedsudstyr som dobbelt airbag, side-airbags, ABS-bremser med EBD, Side-Protection stålprofiler i dørene, højtmonteret centerstop-lygte, højdejusterbare nakkestøtter ved alle pladser er blot et lille udpluk af det sikkerhedsudstyr som findes i enhver Toyota Yaris Verso.

I tillæg til sikkerhedsudstyret er Yaris Verso som basis rig på komfortudstyr. Således har bilen blandt andet 3-dimensionel digitalinstrumentering med kilometertæller, speedometer, triptæller, brændstofstand og omdrejningstæller, loftlys - bagest med en aftagelig lygte, kopholder foran såvel som bagved, multiinformationsdisplay med aktuelt og gennemsnitligt brændstofforbrug, gennemsnitlig hastighed, udetemperaturmåler, ur og audiofunktioner samt solbrilleholder og meget mere.

Merprisen for 1.5 liters motoren i forhold til 1.3 liters motoren er kr. 8.000. Toyota Yaris Verso 1.5 koster således i linea LUNA-udgaven kr. 172.993. Ønskes fuldt udstyrsprogram kan Toyota Yaris Verso 1.5 linea SOL erhverves for kr. 184.994. Priserne er eksklusiv leveringsomkostninger og eventuel metallak.

For en merpris på kr. 8.000 tilbydes til linea LUNA en fabriksmonteret komfortpakke bestående af fjernbetjent centrallås indbygget i nøgle, el-sideruder foran samt el-sidespejle med varme.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.