• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. juli 2004 - Pressemeddelelse - Fiat

Micro-fiat

Fiat Auto og Microsoft starter samarbejde

Fiat og Microsoft indgår i et strategisk samarbejde. Fiat og Microsoft indgår i et strategisk samarbejde.

Pressemeddelelse - Fiat
Fiat Auto og Microsoft Automotive Business Unit starter et nyt langsigtet strategisk samarbejde med at udvikle innovative kommunikationsløsninger til bilister.

Samarbejdet er trendsættende, da det er første gang en bilproducent samarbejder direkte med en programvareudvikler af kommunikationsløsninger til bilister.

Erfaring og viden
Fiat Autos og Microsofts nye samarbejde forener Fiats egne erfaringer og forskning i såkaldt telematik (bilrelaterede kommunikationsløsninger) og Microsofts viden om platformer, tjenester og applikationer. Hensigten med samarbejdet er at udforme et kommunikationssystem, der giver bilisterne mulighed for at kommunikere effektivt med verden udenfor bilen.

Systemet bliver fleksibelt og let at bruge, således at eget kommunikationsværktøj som mobiltelefoner, lomme PC, eller andre produkter med Windows operativsystem kan benyttes i bilen.

Bluetooth
Bluetooth teknik gør det muligt for føreren at benytte egen adressebog og kontakter i bilen, samtidig med at han kan lytte til digital musik via USB tilkobling.

Både føreren og passagererne vil kunne benytte de sædvenlige tjenester som Internet information og håndfri telefon. Føreren vil også kunne benytte sig af andre tjenester som navigation, trafikinformation og Fiats eget kommunikationssystem Connect. Magneti Marelli, som er en del af Fiatkoncernen, står for udvikling af elektronikken.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.