• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. juni 2004 - Pressemeddelelse - Toyota

Tysklands reneste bil

Hybridbilen Toyota Prius topper tysk miljøundersøgelse

Toyota Prius blev belønnet for dens lave forurening og støjniveau samt den gode brændstoføkonomi. Toyota Prius blev belønnet for dens lave forurening og støjniveau samt den gode brændstoføkonomi.

Pressemeddelelse - Toyota
Efter at have opnået den højeste score i FDM's tyske søsterorganisation ADAC's EcoTest og i Öko-Trend Auto-Umwelt-Rankings, placerer Toyota Prius sig igen som den bedste bil i endnu et tysk miljø-indeks.

VCD (Verkehrsclub Deutschland), en tysk miljø-organisation, har for nylig udgivet resultaterne af VCD-Auto-Umweltliste 2004/2005. Organisationen har analyseret de miljømæssige egenskaber på 300 bilmodeller, der sælges i Tyskland indenfor områder som støj, brændstoføkonomi, CO2-udslip med flere. Prius vandt analysen, og vandt også i kategorien bedste familiebil.

Velegnet til bykørsel
Gerd Lottsiepen, talsmand for VCD, kommenterer de endelige resultater: "Resultatet af dette års VCD-Auto-Umweltliste viser, at fornyelse også er muligt indenfor miljø-området. Enten med nye typer motorer eller gennem introduktion af hybrid kan mærkbart fremskridt for miljøet opnås. Især i bykørsel har Toyota Prius en uovertruffen brændstoføkonomi, et lavt støjniveau og minimal forurening."

I tillæg til de gode resultater for Prius går andenpladsen i kategorien 'kompakte biler' til en anden Toyota: Yaris Verso 1.3 VVT-i. Resultaterne af VCD-Auto-Umweltliste 2004-2005 kan ses på VCD's hjemmeside.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.