• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. juni 2004 - Pressemeddelelse - De danske bilimportører

Stagnerende bilsalg

Bilsalget er bedre end sidste år men branchen er bekymret

Suzuki Alto var den næstmest solgte bil i maj. Nummer et var - som sædvanligt - Peugeot 307. Suzuki Alto var den næstmest solgte bil i maj. Nummer et var - som sædvanligt - Peugeot 307.

Pressemeddelelse - De danske bilimportører
Der blev indregistreret 9.585 nye biler i maj. Dermed steg bilsalget 7 procent i forhold til samme periode sidste år. I perioden januar til maj er bilsalget steget med små 20 procent i forhold til sidste år.

Mens de private bilkøbere tegnede sig for en stigning på 25 procent fra 4.820 biler i maj 2003 til 6.021 i år, så faldt salget til firmaer med 13 procent. I perioden januar til maj er de privates og firmaernes bilkøb steget med hhv. 30 og 5 procent i forhold til 2003.

"Det bekymrer os, at bilsalget til private er stagneret, og at salget til firmaer er faldet. Maj er traditionelt set en af årets største måneder, og derfor ser vi med bekymring på de nye tal for maj 2004. Det kunne tyde på, at stigningen i årets første måneder er aftagende. Vi afventer derfor de kommende måneders bilsalgstal med spænding," siger Bent Mikkelsen," administrerende direktør hos De Danske Bilimportører.

Fortsat stort salg af varebiler
Salget af varebiler fortsætter med at udvikle sig positivt. I maj steg salget således 19 procent, og i årets første fem måneder er det steget 28 procent sammenlignet med 2003.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.