• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. maj 2004 - Pressemeddelelse - Porsche

Ny Porsche 911 Turbo S

Nu kommer Porsche 911 Turbo S med 450 hestekræfter

Den nye Turbo S er blandt andet kendetegnet af 18 tommer fælge i farven GT Sølvmetallic. Den nye Turbo S er blandt andet kendetegnet af 18 tommer fælge i farven GT Sølvmetallic.

Pressemeddelelse, Annette Mønsted, Semler Gruppen
Dr. Ing. h.c. F.Porsche AG udvider modelprogrammet med Porsche 911 Turbo S.

Den nye model kan leveres fra alle Porsche forhandlere fra august 2004, og det både som coupe og cabriolet. Ved 5.700 omdr./min. præsterer den 331 kW (450 HK). Det er 30 HK mere end Porsche 911 Turbo.

Kraft og optimering
En kraftigere turbolader, en optimeret ladeluftskøler og fortsat udvikling af motorens elektronik giver Porsche 911 Turbo S et drejningsmoment på imponerende 620 Nm i intervallet 3.500 - 4.500 omdr./min.

Den når dermed sin tophastighed ved 307 km/t, og Porsche 911 Turbo S (coupe) sprinter med manuel gearkasse fra 0 til 200 km/t på 13,6 sekunder. Det er 0,8 sekunder hurtigere end Porsche 911 Turbo.

Keramiske bremser
Et andet kendetegn ved Porsche 911 Turbo S er de standardmonterede keramiske bremser, Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).

De består af ud- og indvendigt ventilerede keramiske bremseskiver med en diameter på 350 mm, både for og bag, og med monoblok bremsekalibre, med seks stempler på forbremserne (Porsche 911 Turbo har fire-stemplede kalibre).

18 tommer
Foruden "Turbo S" logo på bagklap, på fodpaneler og midterkonsol, identificeres denne model på sine 18 tommer fælge, der er lakeret i farven "GT sølvmetallic". Porsche våbenskjoldet i farver, er placeret på navkapslerne.

Standardudstyret omfatter bl.a. fartpilot, CD-veksler med plads til seks CD'ere og et grøntonet bånd på overkanten af forruden. Farven "mørk oliven metallic" kan bestilles til denne nye model uden merpris.

Turbo-læder
På instrumentbordet falder ikke alene de aluminiumsfarvede instrumenter straks i øjnene. Det samme gør "Turbo S" logoet i omdrejningstælleren. Vælges naturlæder til interiøret, indsys det på midten af sæderne, på gribestykket på rattet, på gearknoppen og på håndbremsegrebet.

Pris inklusive danske afgifter er for Porsche Turbo S Cabriolet kr. 3.370.650,- og for Porsche Turbo S Coupe kr. 3.144.900,-.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.