• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. maj 2004 - Pressemeddelelse - Fiat

Fremgang for Fiat

Fiat Auto øger markedsandelen på det europæiske marked

Lancia har tegnet sig for den største relative stigning blandt Fiat Autos mærker. Lancia har tegnet sig for den største relative stigning blandt Fiat Autos mærker.

Pressemeddelelse - Fiat
Fiats markedsandel i Europa steg til 7,7 procent i april måned, hvilket svarer til en fremgang på 11,4 procent i forhold til april måned sidste år. Fiat kan dermed notere den største fremgang blandt de europæiske bilfabrikker i april måned.

Totalt steg salget af nye personbiler med 4,1 procent i Europa i perioden. Fremgangen i april bekræfter den positive udvikling, Fiat har været inde i årets første fire måneder.

Panda og Idea
I forhold til de første fire måneder sidste år er Fiat gået 4,7 procent frem. I samme periode steg det totale salg af personbiler i Europa med 3,2 procent. Fremgangen tilskrives blandt andet introduktionen af nye modeller som Fiat Idea og Fiat Panda.

Opdelt på de tre største mærker i Fiat gruppen er salgsfremgangen største for Lancia, der har solgt 28,4 procent flere biler, Fiat har solgt 10,9 procent mere, og Alfa Romeo har øget sit salg med 4,3 procent i forhold til samme periode 2003.

I segmentet for små bybiler ligger Fiat Panda nu på førstepladsen, og Fiat Idea er nummer to på listen over de meste solgte kompakte MPV'er i Europa.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.