• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. december 2003 - Pressemeddelelse - Honda

Amerikansk ros til CR-V

Honda CR-V topper i amerikansk undersøgelse

Honda CR-V topper Honda CR-V topper "kvalitetslisten" i sin klasse i en undersøgelse af amerikanske kunders tilfredshed med deres biler.

Pressemeddelelse - Honda
Honda CR-V er en bil, som ejerne er særdeles tilfredse med. J.D. Powers' to store undersøgelser af opfattelsen hos ejere af nye biler taler deres tydelige sprog.

I undersøgelsen, der behandler kvalitet, topper Honda CR-V i sin klasse. Og i undersøgelsen, der omfatter ydeevne, funktion og design, har CR-V en pæn placering med en tredjeplads i sin klasse. Vinderen i denne klasse er en anden Honda-model, Element, der ikke findes på det nordiske marked.

J.D. Powers undersøgelser bygger på tilbagemeldinger fra ejere af nye biler og leasing-kunder i USA, efter at de har haft køretøjet i 90 dage. Kvalitetsundersøgelsen omfatter 52.000 ejere af nye 2003-biler i forskellige kategorier. Undersøgelsen, der omfatter ydeevne, funktion og design, bygger på 102.975 ejere af nye biler.

Godt salg i Norden
I Norden er den nye Honda CR-V solgt i over 10.000 eksemplarer siden lanceringen i maj 2002 og er dermed en af de førende modeller i sin klasse.

2004-modellen er med forkromede dørhåndtag, ny udformning af blinklys og forlygter samt opdateret instrumentering rettet mod det mere eksklusive segment.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.