• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. december 2003 - Pressemeddelelse - Semler Gruppen

40-års Lamborghini

Lamborghini lancerer jubilæums-Murciélago

Lamborghini fejrer sig selv med en jadegrøn 40-års jubilæumsmodel. Og jo, den ser blå ud på billedet, men vi har ikke set den i virkeligheden, så vi må tro Lamborghini, når de siger, at den er grøn! Lamborghini fejrer sig selv med en jadegrøn 40-års jubilæumsmodel. Og jo, den ser blå ud på billedet, men vi har ikke set den i virkeligheden, så vi må tro Lamborghini, når de siger, at den er grøn!

Af Annette Mønsted - Semler Gruppen
Lamborghini fejrer sit 40 års jubilæum med en særlig limiteret serie af supersportsvognen Murciélago. Sant' Agata fabrikken fortsætter dermed Lamborghini traditionen med at producere serier af limiterede udgaver.

Efter Countach 25 års jubilæumsmodel blev lanceret i 1988 og Diablo SE i 1993 står Lamborghini nu for at introducere Murciélago 40 års jubilæumsmodel i 2003. Et begrænset antal på 50 nummererede biler vil blive produceret og hovedsageligt solgt i Europa, USA og Japan.

Jadegrøn med perlemorseffekt
Modellen fås udelukkende i farven Verde Artemis (jadegrøn), en tre lag lak med perlemorseffekt. Den rummer desuden nogle markante ændringer både interiør- og eksteriørmæssigt i forhold til standardudgaven af Murciélago.

Dørruderammen samt panelet, der omkranser det bageste vindue ved benzinklappen, er fremstillet i karbonfiber. De antracit farvede hjulfælge får modellen til at se mere aggressiv ud, samt et nydesignet udstødningssystem og sølvgrå bremse kalibrer. Centerkapslen på fælgene er ligeledes i nyt design - som en nøjagtigt gengivelse af Lamborghini logoet. Sidst men ikke mindst får modellen en synlig plakette med 40 års jubilæumslogoet, samt en indvendig "limited edition" nummereret plakette placeret i den bagerste siderude.

Indvendigt er også det asymmetriske design en nyhed. Førerens side er udstyret med Grigio Syrius (mørkegråt) perforeret læder og passagerersiden er i blødt sort læder. Det specielle udstyr fuldendes med særlige gulvmåtter med 40 års jubilæumslogoet og en Alpine radio med indbygget CD-afspiller. Med bilen følger der et personligt certifikat samt en eksklusiv karbonfiber kuffert, specialdesignet til bagagerummet.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.