• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. juni 2023 - Hyundai

Nyheden Hyundai i10

Se prisen på den nye og opdateret Hyundai i10 her.

Ny Hyundai i10 byder på både nye teknologier samt nyt vigtigt sikkerhedsudstyr. Ny Hyundai i10 byder på både nye teknologier samt nyt vigtigt sikkerhedsudstyr.

Hyundai

Nyheden Hyundai i10
Hyundai i10 har i mange år både været en af markedets mest rummelige og en af de mest solgte i sin klasse. I perioden januar-april er i10, den mikrobil, der er indregistreret flest af i Danmark.

Hele 1.434 sæt nummerplader er der indtil videre monteret på i10 rundt om i landet. Nu er der en faceliftet version på vej, og den byder på både nye teknologier samt nyt vigtigt sikkerhedsudstyr. Priserne starter ved 145.995 kr. 

Hyundai i10, der med sin overraskende rummelighed, sit høje udstyrsniveau og sin yderst attraktive totaløkonomi, har længe været et yderst populært valg, når det gælder biler i den mindste klasse. I dag kører der mere end 37.000 i10’ere rundt på de danske veje. Og nu er den nye Hyundai i10 på vej og kan allerede bestilles nu.

Nye teknologier og sikkerhedssudstyr
Den nye, opdaterede Hyundai i10 får en række opgraderinger i forhold til den tidligere. Blandt andet kommer den nu med en automatisk nødbremse med cyklist genkendelse, vognbaneassistent med følgefunktion også kaldet Lane Following Assist, advarsel for glemte passagerer i bag, USB-C oplader både foran og i bag, så man hurtigt kan oplade flere enheder på samme tid samt opgraderet digital instrumentering fra 3.5” til 4.2”. Alt sammen som en del af standardudstyret. Der er også mulighed for at tilvælge interiør stemningsbelysning, OTA-opdatering af kort og el-klapbare spejle.

Ligesom den nuværende tilbydes den nye i10 i fire udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced samt N Line.


Pure fås fra 145.995 kr., og her får man bl.a. udover ovennævnte bl.a. fartpilot, el-spejle med varme, centrallås, LED-kørelys, LED-positionslys, el-ruder foran, ISOFIX beslag i bag, højdejustérbart rat, ABS+ESC+HAC, auto light, automatisk nødbremse til biler, cykler og fodgængere, automatisk skiltegenkendelse, eCall, aktiv vognbaneassistent, fjernlysassistent, fri bane-assistent, træthedsregistrering, vognbaneassistent med følgefunktion samt advarsel for glemte passagerer i bag.Rykker man et udstyrsniveau op, får man desuden 8" touchskærm, trådløst Apple Carplay og Android Auto, aircondition, Bluetooth, DAB+ radio, læderrat, multifunktionsrat, el-betjente sideruder foran med autofunktion ved fører, fjernbetjent centrallås, gearknop i kunstlæder, højdejustérbart førersæde, indfarvede sidespejle og dørhåndtag. Prisen for Essential starter ved 155.995 kr.

Vælger man Advanced tilføjes yderligere bakkamera med dynamiske guidelines, klimaanlæg, varme i rat og forsæder samt armlæn mellem førersædet. Prisen for Advanced starter ved 162.995 kr.

Som den nuværende tilbydes den nye i10 i to forskellige motorer, herunder den velkendte 1.0 MPi benzinmotor med 67 hk, hvor man kan vælge mellem manuelt og automatgear. Merprisen for automatgear er beskedne 15.000 kr.


 
Toppen er den forrygende i10 N Line, som er inspireret af den højt ydende N-serie. Udover masser af sportsappeal tilbyder i10 N Line en mere sportslig køreoplevelse med en 1.0-liter turbomotor på 100 hk. Og som den eneste i klassen, kan i10 udstyres med anhængertræk, der må trække op til 300 kg.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.