• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. oktober 2022 - Toyota

Få garanteret tilbagekøbspris

Toyota lancerer konceptet "garanteret tilbagekøbspris".

Det eneste krav for bilejeren er, at vedkommende har købt en fabriksny Toyota efter 1. september i år og fået den finansieret med mindst 20 procent i udbetaling. Det eneste krav for bilejeren er, at vedkommende har købt en fabriksny Toyota efter 1. september i år og fået den finansieret med mindst 20 procent i udbetaling.

Toyota

 
Usikkerhed om fremtidige ændringer af bilafgifterne. Usikkerhed om værdien af ens nye bil i fremtiden. Og usikkerhed om man kommer til at skylde mere på sit billån, end bilen reelt er værd i fremtiden. Alt dette vil Toyota nu gøre op med.

Derfor lancerer den japanske mobilitetsgigant et helt nyt koncept i form af en garanteret tilbagekøbspris på alle fabriksnye Toyota-biler startende efter fem års ejerskab. Med konceptet vil Toyota fjerne enhver usikkerhed, når man ønsker at slutte sit bilejerskab.
 
Forbrugernes forventninger til den økonomiske situation i fremtiden ligger ifølge Danmarks Statistik for tiden på rekordlave niveauer. Derfor fylder usikkerheden om økonomien som bilejer også mere og mere.
 
Men nu vil Toyota fjerne usikkerheden i bilejerskabet, når man ønsker at sælge sin bil. Derfor lancerer den japanske mobilitetsgigant i Danmark et helt nyt koncept i form af en garanteret tilbagekøbspris på ens brugte Toyota-bil.
 
”Konceptet går helt enkelt ud på at skabe størst mulig tryghed for bilejeren den dag, han eller hun ønsker at skille sig af med sin bil. Med en garanteret tilbagekøbspris startende efter fem års ejerskab er bilejeren nemlig sikret at kunne betale hele sit billån ud uanset udviklingen af priserne på brugte biler i fremtiden,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.
 
Tilbagekøbspris dækker altid restgælden
Det eneste krav for bilejeren er, at vedkommende har købt en fabriksny Toyota efter 1. september i år og fået den finansieret med mindst 20 procent i udbetaling. Den garanterede minimumspris ved tilbagekøbet vil som udgangspunkt altid være restgælden på billånet og er baseret på, at man kører 15.000 km om året samt får bilen serviceret på et autoriseret Toyota-værksted. Tilbuddet træder i kraft den dag bilen fylder fem år og helt frem til lånets udløb.
 
Det er helt frivilligt for bilejeren, om man ønsker at benytte sig af tilbuddet om tilbagekøb, der dog giver rigtig god økonomisk mening, såfremt man skylder mere i billånet end bilens reelle markedsværdi. Man vil dog altid frit kunne vælge at gøre brug af den garanterede tilbagekøbspris eller selv at stå for salget af sin brugte bil.
 
Køber man fx en Toyota Aygo X med Active-udstyr til 144.990 kr. og får den finansieret gennem Toyotas finansieringsselskab, Toyota Finans, med 20 procent i udbetaling, vil restgælden efter fem år være knap 52.000 kr. afhængig af renteudviklingen. Her vil man med den nye garanteret tilbagekøbspris altså kunne få mindst 52.000 kr. for bilen og dermed indfri sit billån uden yderligere restgæld. Det samme er gældende for enhver anden personbil i Toyotas modelprogram.
 
Større tryghed i bilejerskabet
I tider, hvor værdien på brugte biler er høj, vil restværdien på bilen ofte være højere end restgælden. Men der har de seneste årtier også været flere eksempler på tidspunkter, hvor værdien på brugte biler er blevet presset af politiske tiltag og samfundsmæssige udviklinger, som kan være svære og i visse tilfælde helt umulige at forudse flere år i forvejen. Det er den slags usikkerheder, som Toyota med det nye koncept vil sikre, at kunderne ikke skal sidde tilbage med, og dermed skabe endnu større tryghed i hele bilejerskabet.
 
Toyotas finansieringsselskab, Toyota Finans, der seks gange i træk af Forbrugerrådets magasin TÆNK er blevet kåret til at tilbyde Danmarks bedste billån, står bag det nye koncept om en garanteret tilbagekøbspris.
 
Det er ikke første gang, at Toyota lancerer koncepter, der skal være med til at holde hånden under kunderne i hele bilejerskabet. I april i år blev det med Toyota Dækning således muligt at få dækket alle punkteringer eller dækskader uden meromkostninger for kunder, der vælger finansiering eller leasing gennem Toyota Finans.
 
Omfattende garantikoncept
Det hidtil mest omfattende og tryghedsskabende garantikoncept er dog Toyota Relax, der giver op til 10 års serviceaktiveret garanti eller 160.000 km – alt efter, hvad der kommer først. Ejer man en Toyota, der er under 10 år gammel, vil man blot ved at få den serviceret på et autoriseret Toyota-værksted ikke skulle bekymre sig om uforudsete store udgifter for at holde sin bil kørende.
 
Den serviceaktiverede garanti gælder endda ikke kun fabriksnye biler, men dækker også brugte biler, der ikke længere er omfattet af fabriksgaranti, og som måske endda heller ikke har overholdt service-intervallerne – enten fordi de måske kun har været til service engang imellem, eller måske fordi de ligefrem aldrig nogensinde har besøgt et Toyota-værksted.
 
Alle disse biler vil med et enkelt serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted kunne få aktiveret garantien uanset bilens tidligere ejerskab, servicehistorik, eller om bilen er fx fire, syv eller ni år gammel, så længe bilen har kørt under 160.000 km og er under ti år gammel.
 
Først med Toyota Relax, dernæst med Toyota Dækning og nu med garanteret tilbagekøbspris tager Toyota endnu et nyt og opsigtsvækkende skridt – udelukkende for at sikre bilejerne den størst mulige tryghed.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.