• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. februar 2021 - Porsche

Porsche Panamera 4 E-Hybrid

Performance luksus på første klasse med ny Porsche.

Den nye Panamera 4 E-Hybrid gør dig til en del af den grønne omstilling. Den nye Panamera 4 E-Hybrid gør dig til en del af den grønne omstilling.

Porsche
 
Danmarkspremiere på den nye Porsche Panamera 4 E-Hybrid, som med en elektrisk rækkevidde på op til 54 kilometer kombineret med en attraktiv pris fra 1.199.000 kr. sætter barren i klassen for hybrid performancebiler.
 
Gennem sine mere end 10 år på markedet har Porsche Panamera været det bedste eksempel på, at det er muligt at kombinere den rendyrkede følelse af sportsvogn med den luksuriøse oplevelse af en firepersoners limousine. I dag har ingeniørerne fra den berømte fabrik i Stuttgart imidlertid tilføjet et tredje vigtigt element: Den nye Panamera 4 E-Hybrid gør dig til en del af den grønne omstilling.

Takket være den seneste plug-in-hybridteknologi og et batteri, som er opgraderet fra 14,1 til 17,9 kilowatttimer, er det nemlig muligt at køre på ren el – lydløst og helt uden lokal emission – i helt op til 54 kilometer.

462 elektrificerede hestekræfter
Panamera 4 E-Hybrid giver dig således mulighed for at klare flere af dagligdagens køreture helt uden at forbruge brændstof, akkurat som en elbil. Forskellen er blot, at du takket være hybrid konceptet også kan drage afsted på de lange rejser uden at skulle planlægge ladestop undervejs. Den kraftfulde elmotor komplementeres af nemlig af en konventionel 2,9-liters V6-benzinmotor med biturbo og 330 hestekræfter.

Netop præstationerne er med til at gøre Panamera 4 E-Hybrid til et rullende bevis på, at klimavenlig teknologi og passioneret køredynamisk godt kan forenes. Modellen leverer en samlet ydelse på hele 462 hestekræfter og 700 stærke newtonmeter, og tilsat et effektivt firehjulstræk og en 8-trins PDK-gearkasse runder Panamera 4 E-Hybrid de første 100 kilometer i timen på helt ned til 4,4 sekunder.

Danske priser fra 1.199.000 kr.
Et andet punkt, som for alvor gør den nye Panamera 4 E-Hybrid til et stærkt bud på performancebil, som omfavner tidens interesse for grøn omstilling, er prisen. Regeringens ændring af loven om registreringsafgift tilgodeser nemlig de mest energivenlige hybridbiler, og det betyder, at Porsche Panamera 4 E-Hybrid lanceres i Danmark til en pris på 1.199.000 kr., mens Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo fås fra 1.237.900 kr. Priserne er inklusive moms, registreringsafgift samt levering.

Panamera 4 E-Hybrid. Forbrug, vægtet: 40,0-50,0 km/l; Elektrisk forbrug, kombineret (vægtet): 24,4-22,6 kWh/100 km; CO2-udledning, kombineret: 57-45 g/km.
 
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo. Forbrug, vægtet: 37,0-47,6 km/l; Elektrisk forbrug, kombineret (vægtet): 24,9-23,1 kWh/100 km; CO2-udledning, kombineret: 60-49 g/km.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.