• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. februar 2021 - Toyota

Se prisen på ny Toyota

Toyota sætter ny pris på RAV4 Plug-in Hybrid.

Toyota er klar med nye priser på RAV4 Plug-in Hybrid, der fremover kan fås fra kun 419.990 kr. Toyota er klar med nye priser på RAV4 Plug-in Hybrid, der fremover kan fås fra kun 419.990 kr.

Toyota

 
I fjor introducerede Toyota den populære SUV, Toyota RAV4, i en helt ny plug-in hybridudgave med firehjulstræk, 306 hestekræfter og en rækkevidde på ren el på op til 75 km. Bilen blev udsolgt på få måneder, hvorefter usikkerheden om de nye bilafgifter satte salget midlertidigt på pause. Men nu er Toyota klar med nye priser på RAV4 Plug-in Hybrid, der fremover kan fås fra kun 419.990 kr.
 
Toyota har markedsført hybridbiler i over 23 år og sidder solidt på tronen som det bilmærke, der har solgt allerflest med et salg på 17 millioner hybridbiler siden 1997. I fjor introducerede den japanske mobilitetsgigant en helt ny plug-in hybridbil i form af Toyota RAV4 Plug-in Hybrid, og efter en periode med usikkerhed om de nye bilafgifter er Toyota nu klar med nye priser, der begynder fra 419.990 kr.
 
Dermed melder den potente SUV plug-in hybridbil sig for alvor ind i kampen i takt med danskernes stigende interesse for netop plug-in hybridbiler. RAV4 Plug-in Hybrid byder som standard i alle udstyrsudgaver på hele 306 hestekræfter og et intelligent firehjulstræk samt en rækkevidde på ren el på op til 75 km.
 
Udstyrsniveauet er samtidig højt allerede fra laveste udstyrsmodel, der har navnet H3. Her frister 18” alufælge, særligt avancerede LED-forlygter og LED-baglygter, adaptiv fartpilot med køfunktion, varme i både forsæder, bagsæder og i læderrattet, mulighed for forvarmet kabine, nøglefri betjening, 8” touch skærm med smartphone-integration, bakkamera, seneste generation af sikkerhedspakken Toyota Safety Sense 2 med automatisk nødbremse for både biler, fodgængere og cyklister, vognbaneassistent og vejskiltegenkendelse samt en hel masse andet komfortudstyr.
 
Attraktive udstyrspakker
Det er så muligt at tilkøbe forskellige udstyrspakker, hvor man i en Comfort-pakke får kunstlædersæder med røde kontrastsyninger, trådløs opladning af smartphone og el-betjent bagklap for 15.000 kr. En såkaldt Premium-pakke i tillæg til Comfort-pakken gør RAV4 Plug-in Hybrid endnu mere luksuriøs med udstyr som en større 9” touch skærm, blindvinkel overvågning, baksensorer med bremsefunktion for tværgående trafik, 360 graders panoramavisning, head-up display i farver i forruden og et JBL lydanlæg blot for at nævne en smule af udstyret. Premium-pakken koster 35.000 kr.
 
For blot 10.000 kr. yderligere får man udstyrsudgaven H3 Style, hvor 19” alufælge, sortlakeret tag, metallak, gearskiftekontakter ved rattet og opvarmet forrude bliver føjet til listen. Prisen for H3 Style er 479.990 kr.
 
I den absolutte topudgave af RAV4 Plug-in Hybrid med navnet H3 Executive vil man udover alt tidligere nævnt udstyr i pakkerne og H3 Style også blive forkælet af bl.a. sæder i ægte læder, et digitalt bakspejl, ventilerede forsæder og et stort panoramaglastag. Prisen for H3 Executive er 549.990 kr. 
 
Trods det kraftfulde hybridsystem med 306 hestekræfter og en acceleration fra 0 til 100 km/t. på kun 6 sekunder udmærker RAV4 Plug-in Hybrid sig alligevel stærkt med en brændstoføkonomi på 100 km/l og en CO2-udledning på blot 22 g/km målt efter den nye og mere retvisende WLTP-testmetode.
 
Stort lithium-ion batteri
De flotte tal for brændstofforbrug og CO2 skyldes ikke mindst det 18,1 kWh store lithium-ion batteri, der kan lades op med ladestik, samt en såkaldt boost-konverter, som altså både kan levere nok kraft og sørge for optimal miljørigtig kørsel på ren el.
 
Rækkevidden på ren el og dermed kørsel helt uden nogen form for udledning af CO2, kvælstoffer eller partikler er op til 75 km – og hele 98 km ved bykørsel. Med en gennemsnitlig pendlingsafstand for danskere ifølge Danmarks Statistik på 22 km fra bopæl til arbejde vil man altså snildt kunne køre mellem hjem og arbejde i den nye RAV4 Plug-in Hybrid helt uden brug af brændstof ligesom i en elbil.
 
Men samtidig er man ikke begrænset i rækkevidde, da plug-in hybridbilen fortsætter med at køre på en kombination af el og benzin via det selvopladelige hybridsystem, når der ikke er mere strøm på det opladelige batteri. Man slipper derved for bekymringen om at løbe tør for strøm og ikke at kunne køre videre.
 
Med offentliggørelsen af de nye priser på RAV4 Plug-in Hybrid skyder Toyota dermed også salget i gang igen af den mest kraftfulde og samtidig også mest brændstoføkonomiske RAV4 nogensinde.
 
Man kan læse mere om Toyota RAV4 Plug-in Hybrid på toyota.dk og tage kontakt til sin lokale Toyota-forhandler, såfremt man ønsker en testkørsel eller se nærmere på bilen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.