• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. juni 2020 - Ford

Ny Ford Ranger Thunder

Den nye Ford Ranger Thunder med markant design.

Den nye Ford Ranger Thunder forventes lanceret i Danmark i august 2020 og fås fra 328.050 kr. inkl. metallak og ekskl. moms på 67.815 kr. Den nye Ford Ranger Thunder forventes lanceret i Danmark i august 2020 og fås fra 328.050 kr. inkl. metallak og ekskl. moms på 67.815 kr.

Ford

Den nye Ford Ranger Thunder bringer et tordnende markant design til Europas bedst sælgende pickup, når den lanceres i sensommeren. Den nye specialmodel er produceret i et begrænset antal, hvoraf blot 40 eksemplarer kommer til Danmark.

Ranger Thunder er bygget på Ford Ranger Wildtrak, som har vundet prisen International Pickup-up Award 2020 (IPUA). Den besidder dermed samme kraftfulde og brændstofeffektive drivlinje fra den, man kender i Ranger Wildtrak: En 2,0-liters biturbo-EcoBlue-dieselmotor med 213 hk, 500 Nm drejningsmoment og 10-trins automatgear.

Thunder kan trække helt op til 3.500 kg på krogen og har en nyttelast på op til 961 kg ligesom den almindelige Ranger. Dertil har den samme komfortable førerassistanceteknologier, som udgør en stor del af fortjenesten i Rangers IPUA-sejr.

Den eksklusive specialmodel skiller sig til gengæld ud på designet både ind- og udvendigt.

“Den nye Ranger Thunder har et mere opsigtsvækkende look til kunder, der gerne vil skille sig markant ud. Den her specialmodel er lige så rå og karismatisk, som den er komfortabel og alsidig,” udtaler Hans Schep, Ford Europas General Manager for varebiler.

Markant design

Ranger Thunder fås i én udstyrsvariant, der er spækket med iøjnefaldende standardudstyr, som fremhæver specialmodellens kampklare look.

Ranger Thunder kommer udelukkende i den mørkegrå metallak Sea Grey. Den har 18” sorte alufælge, ændret frontgrill med røde elementer, røde stafferinger på ladets sportsbøjle, Thunder-logoer i rød skrift og røde syninger i rat, dørsider og instrumentering.

De røde detaljer komplementeres af mørke elementer både ind- og udvendigt. Disse tæller sorte trinbrædder og tagrælinger, sort ladrulledækken fra Mountain Top samt sorte dellædersæder med røde syninger og Thunder-logo.

LED-forlygter og baglygter med mørke kanter er ligeledes standard. Derudover har Ranger Thunder også flytbar ladopdeler som noget helt nyt.

Den nye Ford Ranger Thunder forventes lanceret i Danmark i august 2020 og fås fra 328.050 kr. inkl. metallak og ekskl. moms på 67.815 kr.

2019 var Ford Rangers bedst sælgende år nogensinde i Europa med 52.500 enheder solgt i alt.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.