• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. januar 2020 - ŠKODA

ŠKODA har priserne klar

Danske priser på ŠKODA CITIGOe iV og SUPERB iV.

ŠKODAs første elbil og plug-in-hybridbil, CITIGOe iV og SUPERB iV, får danmarkspremiere i marts, og nu er de danske priser klar. ŠKODAs første elbil og plug-in-hybridbil, CITIGOe iV og SUPERB iV, får danmarkspremiere i marts, og nu er de danske priser klar.

ŠKODA

Elbilen CITIGOe iV koster 154.995 kr. inkl. et service- og reparationsabonnement, og plug-in-hybridbilen SUPERB iV koster fra 384.995 kr., når de kommer til Danmark i marts.

CITIGOe iV koster 154.995 kr. inkl. et service- og reparationsabonnement i 3 år/45.000 km. Til den pris får man en kompakt og godt udstyret elbil, der er perfekt som bybil eller pendlerbil.

Når man kører i CITIGOe iV, er det ikke kun den lydløse kørsel, man nyder. Det omfattende standardudstyr giver også forkælelse i hverdagen. F.eks. har CITIGOe iV både vejbaneassistent, Climatronic-klimaanlæg, 3-eget multifunktionsrat i læder, regnsensor og LED-kørelys. Samtidig signalerer CITIGOe iV på diskret vis, at der kommer en CITIGO, som kører på el, med bl.a. et iV-skilt på bagklappen og en kølergrill i samme farve som resten af bilen.

CITIGOe iV har en elmotor på 61 kW (83 hk) og et litium-ion-batteri med en kapacitet på 36,8 kWh, der giver en rækkevidde på 260 km (WLTP) på en fuld opladning. CITIGOe iV kan hurtiglade med 40 kW DC via et CCS-ladekabel. Det oplader batteriet til 80 procent på en time. Anvender man en ladeboks med 7,2 kW AC, tager opladning til 80 procent 4 timer og 8 minutter, mens opladning med 2,3 kW i stikkontakt tager 12 timer og 37 minutter.

SUPERB iV med to udstyrsniveauer
Hvis man foretrækker en plug-in-hybridbil, der kombinerer elmotor og batteri med en benzinmotor – og ikke mindst masser af plads – er SUPERB iV et oplagt valg. Den koster 384.995 kr. som Hatchback og 394.995 kr. som stationcaren Combi. Standardudstyret omfatter digitalt cockpit og Amundsen-infotainmentsystem med navigation og 8” skærm, som også viser batteristatus og rækkevidden på el. Derudover har SUPERB iV bl.a. Phonebox med trådløs opladning og forstærkning af mobilsignalet, KESSY GO – nøglefri start/stop, Climatronic-klimaanlæg med tre zoner, el-førersæde med memory, el-indfældbare sidespejle med automatisk nedblænding og memory, tågeforlygter med drejelys, parkeringssensor for og bag og 16’’ Orion-alufælge.

Hvis man ønsker endnu mere luksus, er der også en SUPERB iV Plus, der koster 394.995 kr. som Hatchback og 404.995 kr. som stationcaren Combi. Plusset adderer bl.a. 17’’ Stratos-alufælge, Ambiente-belysning i kabinen, et soundsystem, el-forsæde i passagersiden, fjernlysassistent og KESSY – nøglefri betjening til udstyrslisten.

Ladeboks fra CLEVER er med i prisen
Både SUPERB iV og SUPERB iV Plus har en 1.4 TSI-benzinmotor med 115 kW (156 hk) og en elmotor med 85 kW (116 hk). Når de to bliver kombineret, er der hele 160 kW (218 hk) og 400 Nm til rådighed, mens den gennemsnitlige CO2-udledning er under 40 g/km. Gearkassen er en 6-trins DSG-automatgearkasse.

Litium-ion-batteriet har en kapacitet på 13 kWh, som giver SUPERB iV en rækkevidde på el alene på 55 km (WLTP). Batteriet kan oplades i løbet af en nat i en stikkontakt, mens det tager 3 timer og 30 minutter med en ladeboks med 3,6 kW.

Apropos ladeboks vil både SUPERB iV, SUPERB iV Plus og CITIGOe iV blive solgt inklusive et Clever Unlimited-abonnement med ubegrænset strøm til en fast månedlig pris, standardinstallation af en ladeboks samt en ladebrik, der giver adgang til Clevers landsdækkende netværk af offentlige ladestandere.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.