• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. november 2019 - ŠKODA

Danske priser på KAMIQ

ŠKODA KAMIQ får danmarkspremiere i januar.

ŠKODA KAMIQ får snart danmarkspremiere, og nu er de danske priser klar. ŠKODA KAMIQ får snart danmarkspremiere, og nu er de danske priser klar.

ŠKODA

ŠKODA KAMIQ får danmarkspremiere i januar. Priserne starter ved 194.995 kr., og der er en Trygshedaftale uden beregning til de første 200 kunder, som forhåndsreserverer ŠKODAs nye Urban SUV.

ŠKODA KAMIQ får snart danmarkspremiere, og nu er de danske priser klar. Der er noget at glæde sig til, for ŠKODAs nye Urban SUV koster fra 194.995 kr. Til den pris får man en både kompakt og rummelig Urban SUV, høj indstigning og godt udsyn til trafikken samt ŠKODAs nyeste design og udstyr.

Active: maksimal sikkerhed og smart Simply Clever
Med en frapris på 194.995kr. bliver ŠKODA KAMIQ 1.0 TSI 95 hk ACTIVE den billigste KAMIQ. Trods den lave pris har Active masser af udstyr – ikke mindst alt det vigtige sikkerhedsudstyr, som alle KAMIQ har tilfælles. Således har KAMIQ både frontassistent med udvidet fodgængerbeskyttelse, vejbaneassistent, syv airbags, multikollisionsbremse og eCall – automatisk nødkald. Der medfølger også ŠKODA Care Connect i ét år, hvor man via en app bl.a. kan få notifikationer, hvis bilen overskrider en brugerdefineret fartgrænse eller kører ind i/forlader et brugerdefineret område.

Komfortudstyret omfatter bl.a. el-ruder for, to USB-C-porte i midterkonsollen, SWING-infotainmentsystem med DAB+ og Bluetooth-opkobling. Derudover har udstyrsniveauet ACTIVE f.eks. sort tagræling, lysassistent med coming home/leaving home-funktion samt forlygter med LED-kørelys.

ŠKODA er kendt for sine praktiske Simply Clever-løsninger, og KAMIQ er ingen undtagelse. Det store bagagerum på hele 400 liter har praktiske kroge til at holde indkøbsposerne, og indersiden af tankdækslet huser en isskraber, som også er en dækmønstermåler. Derudover har ŠKODA KAMIQ en sprinklervæskebeholder med en praktisk folde-ud-krave, så man ikke spilder ved påfyldning, og – apropos undgå at spilde – gør den smarte Easy Open-kopholder ved førersædet det nemt at åbne f.eks. en vandflaske med én hånd.

Ambition: 16” alufælge og paraply i førerdøren
Næste udstyrsniveau er Ambition, hvor priserne starter ved 219.995 kr. for ŠKODA KAMIQ 1.0 TSI 95 hk Ambition. Med det udstyrsniveau følger bl.a. 16" Castor-alufælge, designelementer i sølv-look på stødfangerne, aircondition, el-ruder for og bag, træthedsregistrering, armlæn foran med Jumbo Box, fartpilot med hastighedsbegrænser, paraply i førerdøren, udtagelig LED-lygte i bagagerummet og 3-eget læderrat.

Udstyrsniveauet Ambition kan fås med flere forskellige motorer. Således er der også 1.0 TSI 115 hk til 227.995 kr., 1.5 TSI ACT 150 hk til 251.995 kr. og dieselmotoren 1.6 TDI 115 hk til 244.995 kr. De tre motorer fås desuden med 7-trins DSG-automatgear til 20.000 kr.

Style: stort infotainmentanlæg og LED-baglygter med animeret blinklys
Style er KAMIQs højeste udstyrsniveau, og dér starter priserne ved 252.995 kr. for en 1.0 TSI 115 hk Style. Udover det meste af Active- og Ambition-udstyret har Style bl.a. 17” Braga-alufælge, tagræling i sølv-look, Climatronic-klimaanlæg med 2 zoner, 3-eget multifunktionslæderrat, Easy Start – nøglefri start/stop, parkeringssensorer bag og Bolero-infotainmentsystem med 8’’ skærm, Apple CarPlay og otte højttalere. Desuden har KAMIQ Style trådløs opladning af smartphonen og signalforstærker, fjernlysassistent og Fuld LED-baglygter med animeret blinklys.

Udstyrsniveauet Style fås også til motorerne 1.5 TSI ACT 150 hk til 276.995 kr. og 1.6 TDI 115 hk til 269.995 kr. Dertil kommer muligheden for 7-trins DSG-automatgear til 20.000 kr.

Ekstraudstyr: digitalt cockpit og el-bagklap
Ikke alene har KAMIQ et omfattende standardudstyr. ŠKODAs nye Urban SUV giver – afhængig af udstyrsniveau – også muligheder for ekstraudstyr, som normalt er forbeholdt langt større SUV’er. F.eks. kan KAMIQ fås med digitalt cockpit til 6.400 kr., el-bagklap til 4.600 kr., og parkeringsassistent fra 8.300 kr. Panoramaglastag koster 8.700 kr., og Side Assist, som advarer mod bagfrakommende biler ved overhaling, koster 5.700 kr.
Ønsker man at gøre KAMIQ mere sportslig, er der f.eks. Sport Chassis Control inkl. Drive Mode Select til 5.500 kr. og en Dynamic-pakke med bl.a. sportssæder foran og sports-multifunktionslæderrat fra 6.700 kr.

Tryghedsaftale til de første 200 forhåndsreservationer
ŠKODA-forhandlernes populære tryghedsaftaler lægger 2 år eller 3 år ekstra tryghed oveni den normale 2-årige fabriksgaranti og dækker de samme områder som fabriksgarantien i perioden. De første 200 kunder, som forhåndsreserverer ŠKODA KAMIQ på skoda.dk, får en Tryghedsaftale +2 år/100.000 km med uden beregning, når de sidenhen køber bilen. Forhåndsreservationen er gratis og uforpligtende.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.