• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. maj 2017 - Toyota

Den nye Toyota Yaris

Danmarkspremiere på den nye Toyota Yaris.

Den nye Toyota Yaris kan ses og prøves ved Danmarkspremieren hos Toyota-forhandlere over hele landet i sidste weekend i maj. Den nye Toyota Yaris kan ses og prøves ved Danmarkspremieren hos Toyota-forhandlere over hele landet i sidste weekend i maj.

Toyota

En af Danmarks mest populære biler, Toyota Yaris, kommer i en ny udgave og har Danmarkspremiere i den sidste weekend i maj over hele landet. Alle udgaver af den nye Yaris er som standard udstyret med sikkerhedspakken Toyota Safety Sense med bl.a. automatisk nødbremse ved hastigheder op til 80 km/t. Med priser fra 115.990 kr. placerer Yaris sig dermed som et af de mest attraktive tilbud i klassen.

En ny udgave af en af Danmarks mest populære biler gennem nyere tid, Toyota Yaris, er klar til at indtage vejene i Danmark. Det sker i sidste weekend i maj, hvor samtlige Toyota-forhandlere i Danmark slår dørene op og inviterer indenfor til et kig på og en prøvetur i den nye Yaris, der kan fås fra 115.990 kr.

Som en særlig gestus ved Danmarkspremieren på den nye Yaris har Toyotas eget finansieringsselskab, Toyota Finans, disket op med en særdeles attraktiv rente på 0,95 procent. Den lave rente opnås ved finansiering af en fabriksny Yaris og gælder frem til udgangen af maj – så man skal altså ikke vente alt for længe, hvis man vil gøre brug af det fordelagtige finansieringstilbud.

Som den første bil i klassen kommer alle udgaver af den nye Yaris med Toyotas sikkerhedspakke Toyota Safety Sense, der bl.a. indeholder automatisk nødbremse ved hastigheder op til 80 km/t., vognbanealarm, der advarer, hvis du overskrider vejstriber uden at give tegn med blinklyset samt med automatisk op- og nedblænding af fjernlyset. Toyota Safety Sense hjælper med at nedbringe risikoen for ulykker og i tilfælde af en ulykke at begrænse skaderne.

Og med en skarp pris fra 115.990 kr. markerer den nye Yaris sig som en af klassens absolut mest attraktive tilbud – og det til trods for, at den har fået en omfattende makeover med over 900 ændringer i forhold til den tidligere Yaris.

Nyt design, bedre køreegenskaber, en ny motor, der kører længere på literen, og altså Toyotas omfattende sikkerhedspakke som standard er blot nogle af de mange nyheder ved Yaris.

Danmarks billigste hybridbil
Som den eneste bilmodel i sin klasse kan Yaris fås enten som benzin, diesel eller som hybrid med mulighed for at køre på ren el op til halvdelen af tiden bag rattet endda uden nogensinde at skulle lade bilen op med ladestik. Bilen sørger nemlig selv for automatisk at lade batteriet op under kørslen. På den måde slipper man altså både for besværet med ladekabler og bekymringer om begrænset rækkevidde.

Prisen for hybridudgaven af den nye Yaris starter fra 169.990 kr., og Yaris Hybrid markerer sig derfor – trods de mange forbedringer – fortsat som Danmarks billigste hybridbil.

Helt ny 1.5-liters benzinmotor
På motorfronten vinker den nye Yaris farvel til den kendte 1.33-liters benzinmotor og hilser samtidig velkommen til en ny og større fire-cylindret 1.5-liters benzinmotor med 111 hk og et gennemsnitligt brændstofforbrug på ca. 22 km/l ved blandet kørsel.

Til trods for den øgede motorvolumen er den nye 1.5-liters motor både mere økonomisk og endda samtidig kraftigere end sin forgænger. Priserne for den nye Yaris med 1.5-liters benzinmotor starter fra 144.990 kr.

Det er for udgaven med såkaldt T1-udstyr, der bl.a. byder på centrallås, regnsensor, halogen-forlygter og sædevarme. Går man et udstyrstrin op til T2, får man endvidere fjernbetjent centrallås, 7” stor multimedie touch skærm med Bluetooth til håndfri mobil og trådløs streaming af musik, bakkamera, læderrat, 4.2” TFT-farveskærm i instrumentpanelet foran rattet med trafikskiltegenkendelse samt projektørforlygter. T2-udstyrsvarianten koster fra 142.990 kr. med 1.0-liters benzinmotor.

Premium giver mest værdi for pengene
Man henter dog endnu mere værdi for pengene, hvis man vælger varianten T2 Premium, hvor man for kun 5.000 kr. mere også får automatisk klimaanlæg, 15” alufælge, handskerum med køling, tågeforlygter med kromdetaljer, sidelister, mørktonede ruder og fartpilot med fartbegrænser.

Mest udstyr får man dog i de to topudstyrede varianter – enten med Smart-pakke til T2 Premium eller i en mere sprælsk udgave kaldet Flavour. Flavour-udgaven kan bl.a. bryste sig med et kontrastfuldt sortlakeret tag, et interiør med farvemæssige detaljer, der matcher bilens lakering, 16” alufælge, bagspoiler, automatisk foldbare sidespejle med varme samt LED-lys for og bag, mens Smart-pakken rummer udstyr som bl.a. akustisk forrude med ekstra støjbegrænsning, elruder både for og bag, LED-lys for og bag, automatisk foldbare sidespejle med varme, nøglefri betjening og DAB+ radio.

Toyota Yaris er populær som aldrig før og blev i 2016 for første gang den mest solgte Toyota-model i Danmark. Det er især hybridudgaven, der hitter hos danskerne. Langt over halvdelen af de solgte Yaris’er er i dag hybridbiler. Den nye Toyota Yaris kan altså ses og prøves ved Danmarkspremieren hos Toyota-forhandlere over hele landet i sidste weekend i maj.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.