• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. juni 2016 - Renault

Nye toner i Renault Clio

Den faceliftede Renault Clio introduceres til september.

Den faceliftede Renault Clio introduceres i Danmark til september – priserne er endnu ukendte. Den faceliftede Renault Clio introduceres i Danmark til september – priserne er endnu ukendte.

Renault

13 millioner biler og 26 år efter lancereingen af den første Renault Clio, kommer der nyt blod til den eksisterende Renault Clio. En bil, der blev lanceret i 2012, og var startskuddet til Renaults komplette designfornyelse under ledelse af chefdesigner Laurens van den Acker.

Det var angiveligt Thomas Bertram, en medarbejder i daværende præsident Jimmy Carters administration, der i et nyhedsbrev i 1977 fra den amerikanske centraladministration blev citeret for at sige ordene” If it ain’t broke – don’t fix it”

Siden er denne frase blevet brugt mange gange, og den passer fantastisk til den nye faceliftede Renault Clio. For mens nogle facelift er drastiske, og totalt ændrer på en bils udseende, er det nye facelift på Renault Clio meget diskret. For hvorfor ændre på noget, der virker?  Det er derfor især under kølerhjelmen, at de nye elementer befinder sig.

På dieselsiden suppleres de nuværende 75 og 90 hk versioner med en 110 hk version med seks trins gearkasse. Om den kommer til Danmark er endnu usikkert. Sikkert er det dog, at vi får en helt ny fire cylindret 120 hk TCe benzinmotor – også med seks-trins gearkasse.

Naturligvis sker der en smule på designet. Blandt andet får forlygterne nu den genkendelige C- shape lys signatur. Og fronten er også blevet re-designet en smule. Især den nedre del af kølergrillen er blevet gjort bredere, og bagtil er kofangeren også ændret en smule.
Indvendigt er der kræset mere for detaljerne med nye materialer og bedre polstring på sæderne 

På infotaintmentsiden kommer der nu flere forskellige muligheder at vælge imellem. Media Nav får en opdatering, R- Link systemet bliver version 2, og så er det muligt at få det nye R&Go system For feinschmeckerne er der også muligt at få Clio i Bose edition med fantastisk lydsystem. Desuden fås den nu med bakkamera som supplement til parkeringssensorerne.

Nye farver er der også. Faktisk fire i alt  - Intense Red, Titanium Grey, Pearlescent White and Iron Blue. Disse kobles med en lang række forskellige fælge og øger mulighed for at personalisere sin nye Clio.

I alt kører der 16.512 Renault Clio rundt i Danmark p.t., og Renault Clio er bestselleren hos Renault i Danmark. Den faceliftede Renault Clio introduceres i Danmark til september – priserne er endnu ukendte.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.