• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. september 2015 - Toyota Danmark

Toyota klar med hybridbil fra 164.995kr

Danskernes interesse for hybridbiler stiger og stiger

Toyota Danmark A/S

Senest har bilgiganten Toyota, der står for størstedelen af salget af hybridbiler i Danmark, med over 1.300 indregistrerede hybridbiler overgået hybridbilsalget for hele sidste år.Nu sætter den japanske bilproducent endnu mere fokus på hybridbiler og tilbyder Toyota Yaris som hybridbil fra kun 164.995 kr.

Det er for alvor blevet populært at køre i hybridbil i Danmark. Toyota har her i august efter kun otte måneder allerede overgået antallet af solgte hybridbiler for hele sidste år, hvor 1.331 hybridbiler fra den japanske bilgigant trillede over kantstenen. I år har Toyota solgt 1.351 hybridbiler.

Toyota markedsfører fem forskellige hybridbiler i Danmark og øger nu sit i forvejen store fokus på hybrid yderligere. Det sker bl.a. ved gøre prisen endnu skarpere på Danmarks mest populære hybridbil Yaris Hybrid, så det fremover er muligt at blive hybridbilejer for kun 164.995 kr.

I forvejen har Toyota netop introduceret en ny udgave af Auris Hybrid, der i gennemsnit kører op til 29 km/l ved blandet kørsel, til en attraktiv pris fra 259.995 kr.

”Det skal rent økonomisk være muligt at vælge en hybridbil på lige fod med en benzin- eller dieselbil. Tidligere var hybridbiler dyrere end benzin- og dieselbiler, men det gør vi nu op med, så hybridudgaverne af både Yaris og Auris prismæssigt fremover matcher benzinudgaverne, når man tager højde for, at man altid får mere udstyr som standard i en hybridbil. Oven i hatten er brændstoføkonomien markant bedre, og man kan derfor spare rigtig mange penge i længden, når man vælger en hybridbil,” forklarer pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Yaris Hybrid kører således i gennemsnit op til 32 km/l ved bykørsel og er fra laveste udstyrsvariant H1 udstyret med 2-zonet fuldautomatisk klimaanlæg og automatgear, der er med til at give en glidende og stressfri kørsel.

Vælger man det lidt højere udstyrsniveau H2, får man bl.a. også Toyotas banebrydende multimediesystem Toyota Touch 2 med en 7” touch skærm, Bluetooth® til håndfri mobilsnak og trådløs streaming af musik, bakkamera og læderrat.

Ligesom Toyotas øvrige hybridbiler kører Yaris Hybrid på en kombination af el og benzin, og man skal aldrig tænke på at lade den op. Det sørger bilen nemlig automatisk selv for under selve kørslen. Så i modsætning til elbiler behøver man altså hverken at bekymre sig om rækkevidden eller kæmpe med ladestik, ladestander og lang ladetid.

Yaris Hybrid kan også privatleases.

Her bliver man for kun 2.395 kr. om måneden med en udbetaling på 9.995 kr. særdeles godt kørende i den veludstyrede H2-udgave.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.