• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juli 2015 - Toyota Danmark

Toyota-bilejer får sikkerhedsrabat på forsikring

Pressemeddelelse

Toyota Danmark A/S

Verdens største bilproducent Toyota har netop introduceret en helt nyudviklet aktiv sikkerhedspakke under navnet Toyota Safety Sense i sine fire mest populære modeller i Danmark.


Nu følger Toyota Bilforsikring i samarbejde med forsikringsselskabet Codan trop og giver 10 procent i rabat på bilforsikringen til alle, der køber en fabriksny Toyota med den nye sikkerhedspakke.

Når man kører i en Toyota, skal sikkerheden altid være helt i top. Derfor introducerede den japanske bilgigant for nylig en helt nyudviklet sikkerhedspakke i modellerne Toyota AYGO, Toyota Yaris, Toyota Auris og Toyota Avensis, der er de fire mest populære Toyota-modeller i Danmark.

Sikkerhedspakken med navnet Toyota Safety Sense indeholder op til fire aktive sikkerhedssystemer, der hjælper med helt at undgå, at ulykker sker, eller som minimum begrænser omfanget af skader ved et eventuelt sammenstød, så man kan føle sig endnu mere tryg under kørslen.

Toyota Bilforsikring, som samarbejder med forsikringsselskabet Codan, blåstempler nu den nye Toyota Safety Sense sikkerhedspakke og giver 10 procent i rabat på den normale præmie på bilforsikringen. Det sker for at motivere kunderne til at købe ekstra sikre biler – og dermed mindske risikoen for at komme ud for en ulykke.

”Sikkerhed og tryghed i bilen er et vigtigt fokus hos Toyota. Derfor glæder det os meget, at eksperter i forsikringsbranchen vurderer, at risikoen for at komme ud for en ulykke reduceres markant, hvis man har en bil med Toyota Safety Sense sikkerhedspakken. Det er rabatten på forsikringspræmien et soleklart signal på,”
siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Ifølge det japanske Institute for Traffic Accident Research and Data Analysis (ITARDA) er risikoen for fatale skader i forbindelse med en ulykke med en bil, der kører 60 km/t., fem gange højere, end hvis bilen kører 30 km/t.

Det er netop denne forskel i hastighed på 30 km/t., at Toyotas automatiske nødbremsesystem eliminerer, og dermed mindskes risikoen markant for fatale skader i forbindelse med en ulykke.

Rabatten på den normale bilforsikringspræmie på de 10 procent gælder hele forsikringspolicens levetid og er altså ikke begrænset til fx kun et år.

Se video om Toyota Safety Sense her

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.