• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. februar 2015 - Suzuki Bilimport Danmark

Suzuki Bilimport Danmark

Ny Suzuki Celerio

Økonomi og praktiske egenskaber er nøgleord for den nye Suzuki Celerio, der byder på klassens bedste bagsædeplads, største bagagerum og reneste benzinmotor. Økonomi og praktiske egenskaber er nøgleord for den nye Suzuki Celerio, der byder på klassens bedste bagsædeplads, største bagagerum og reneste benzinmotor.

I midten af marts måned introducerer Suzuki sin nyudviklede mikrobil Celerio i Danmark.

Startprisen er nu blevet fastlagt til 89.990 kroner, og det er inklusive vigtigt udstyr som:
Aircondition,
El-ruder,

CD-radio og
Bluetooth forbindelse til håndfri betjening af mobiltelefonen.Bilen har 5 døre, 5 siddepladser og et 254-liters stort bagagerum. Og kabinen byder på usædvanlig god plads sammenlignet med mange andre biler i klassen. Den må desuden trække en trailervægt på op til 400 kg.

I udgaven med Suzukis nyeste og mest økonomiske benzinmotor - Dualjet - sætter Celerio rekord med en EU-norm på 27,8 km/l.

“Vi ser Celerio som klassens mest alsidige bil, der for mange vil kunne udfylde rollen som familiens budgetvenlige bil nummer 1 eller som husstandens praktiske bil nummer 2.

Med sin gode økonomi og fine udstyrspakke tror vi, den bliver populær,” siger John Mogensen fra Suzuki Bilimport.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.