• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. januar 2015 - Ford Motor Company

Ford Motor Company

Ford lancerer en perlerække af nye modeller i 2015

Fords ambitiøse produktfornyelser kan for alvor opleves i 2015. Fords ambitiøse produktfornyelser kan for alvor opleves i 2015.

Verdens 6. største bilproducent, som blandt andet har verdens mest solgte bil, Ford Focus, i sin portefølje, lancerer seks nye model-serier og et væld af nye, avancerede teknologier på det europæiske marked.

I Danmark vil vi allerede til sommer kunne opleve den nye S-MAX og den nye C-MAX samt Grand C-MAX. Senere på året følger den nye Ford Mustang samt den helt nye syv-sæders Ford Galaxy.

Den nye Ford Mondeo, som allerede har gjort sin entré i Danmark – og blev kåret til Årets Firmabil 2015 – kommer i en række nye motor-varianter og med det nye, intelligente All-Wheel Drive.

Særligt én af varianterne er særlig bemærkelsesværdig.
Ford Mondeo med 1,0 EcoBoost motor er en unik kombination af en lille, brændstofeffektiv benzinmotor og en stor mellemklassebil.

Den bliver tilgængelig fra juni måned, og den bomstærke 1,0 EcoBoost benzinmotor, som er blevet kåret til verdens bedste motor tre år i træk, er med til at levere en rigtig god køreoplevelse.

Også Focus-familien bliver udvidet. Det sker med de to, hidsige Ford Focus ST – i henholdsvis benzin- og diesel-udgave både som 5-dørs og stationcar. 2015 byder desuden også på en opdateret udgave af Ford Ranger samt nogle nye muligheder i Ford Transit-portefølgen.

Her bliver det muligt at få 3,5 tons træk på udvalgte modeller. Endelig kan man også få den store Transit som en dobbelt kabine ladvogn.

2015 bliver også året, hvor Ford introducerer luksus-modellerne, Vignale. Ud over Mondeo Vignale og S-MAX Vignale, vil en række udvalgte

Ford-forhandlere kaldet Ford Stores tilbyde et særligt Vignale-koncept, som blandt andet inkluderer en hotline, en personlig Vignale-manager og fri afhentning og udbringning af bil i forbindelse med service.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.