• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. december 2014 - Audi

Audi Danmark

Ny salgsrekord hos, efter årets første 11 måneder

På verdensplan oversteg salget allerede i november 2014 det samlede salg for hele 2013, da Audi fortsatte med tocifrede væksttal også i november på hele 10,8 % og satte ny rekord for salget på en enkelt måned med 146.250 leverede biler.

Succesen gælder i alle verdensdele, men efterspørgslen efter de fire ringe er i særlig høj grad steget i Asien og Stillehavsregionen med 17,7 %.

"Vores resultater i november viser, at vi holder dampen oppe, mens vi løber mod årets udgang," siger Luca de Meo, Member of the Board of Management for Sales hos AUDI AG.
"Vores store eksportmarkeder i særdeleshed driver væksten i de fire ringe på dette tidspunkt."

I Kina er der foreløbig og for første gang solgt over en halv million Audi biler på et år med en vækst i november på 18,5 %, mens der i USA for første gang er solgt over 150.000 biler, og Audi derudover i november har slået salgsrekord for 47. måned i træk med en vækst på hele 22 %. På hjemmemarkedet i Tyskland er der solgt over 240.000 biler i år, hvilket også er en stigning men i en mere beskeden størrelse.

Også i Danmark har Audi allerede slået salgsrekorden fra 2013 på 6.044 danske indregistreringer, hvilket skete først i december. Det er foreløbig en stigning på 12,3 % for året, og slutspurten er nu sat ind i årets sidste måned!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.