• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. august 2014 - Hertz

Hertz udvider Dream Collection

Dream Collectionen fra Hertz får nye medlemmer.

Hertz har udvidet Dream Collection med endnu flere ultimative luksus- og sportsbiler. Hertz har udvidet Dream Collection med endnu flere ultimative luksus- og sportsbiler.

Hertz

Udlev (drenge)drømmen, forkæl dig selv eller imponer kæresten eller vennerne i en af de vildeste luksus- og sportsbiler i Belgien, Frankrig, Holland, Italien, Spanien, Storbritannien, Tyskland og USA.

Hertz har udvidet Dream Collection i Europa med fantastiske modeller som Mercedes C63 AMG Coupe i Italien og Storbritannien og den stilfulde Maserati Quattroporte i Frankrig.

Eller hvad med en uforglemmelig tur i den kraftfulde og hurtige Bentley Continental Flying Spur Speed i Holland eller en BMW 6-serie Cabriolet i Spanien?

Udover disse spændende nye biler kan man komme til at sidde bag rattet i den ikoniske og prisbelønnede nye Jaguar F-TYPE Convertible, som er en del af Dream Collection i Belgien, Frankrig, Holand, Italien, Spanien og Tyskland.

Andre eksempler er Maserati Ghibli i Belgien, Aston Martin Vantage i Frankrig, Jaguar XK Cabriolet i Tyskland, Mercedes S350 BlueTEC i Italien, Porsche Cayman i Holland og Aston Martin DB9 i Storbritannien.

Drømmebilen udleveres af det specialuddannede Dream Team. Kunden skal ikke stoppe ved skranken, og på udvalgte steder kan man vælge at få bilen leveret direkte til sin adresse.
Med Dream Collection følger Hertz’ model- og mærkegaranti, så man kommer til at køre i præcis den bil, der er bestilt.

Se alle bilerne på www.hertzdk.dk.

Hos Hertz har du alle mulighederne!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.