• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. juli 2014 - Peugeot

KickItToBrazil Peugeot kampagne

Kampagnen gav 10.000 ekstra træer i Amazonas.

Kampagnen har resulteret i, at der bliver plantet hele 10.000 ekstra træer i la Fazenda Sao Nicolau. Kampagnen har resulteret i, at der bliver plantet hele 10.000 ekstra træer i la Fazenda Sao Nicolau.

Peugeot

Efter at have rejst gennem 20 lande og 5 kontinenter i 60 dage sluttede Peugeots globetrotter fodbold sit fantastiske eventyr i Brasilien, hvor Peugeot er engageret i bevarelse og genrejsning af regnskoven i Amazonas. #KickItToBrazil kampagnen har resulteret i, at der bliver plantet hele 10.000 ekstra træer i la Fazenda Sao Nicolau.

Da Automobiles Peugeot kickstartede kampagnen var det med det formål at udnytte de sociale medier til at skabe opmærksomhed på Amazonas regnskov og det skovrejsningsprojekt, der har stået på i mere end 15 år i samarbejde med ONF (den franske Skov- og Naturstyrelse).

Essensen i #KickItToBrazil var at lade en fodbold rejse gennem verden og skabe kontakt mellem mennesker. For hver foto med fodbolden, der blev uploadet på de sociale medier, forpligtede Peugeot sig til at plante et træ i Amazonas. Efter at have være i Senegal, på den kinesiske mur, forbi Tokyo, deltaget i fodboldkamp på Sochaux Stadion, på bilmesse i Algeriet og rundet Rusland, sluttede Peugeots fodbold symbolsk sin rejse i Rio de Janeiro.

Turen har resulteret i 10.000 fotos og videoer fra de mange lande og det betyder, at der nu vil blive plantet 10.000 ekstra træer i Peugeots skovrejsningsprojekt, der allerede tæller mere 2.000.000 plantede træer. Herudover vil Peugeot købe CO2 kvoter til at dække det CO2-aftryk, som fodbolden har sat på sin tur rundt i verden.

Fakta om Peugeot-ONFs skovrejsningsprojekt
- Peugeot investerede i 1999 10 mio. euros i projektet
- Det årlige budget er på 400.000 euros, hvilket finansieres af Peugeot og ONF i fælleskab
- Projektet er planlagt til at vare i 40 år
- Der er plantet 2.000.000 træer på 1.800 hektarer
- Man har genskabt 50 oprindelige arter
- Der er lagret mere end 110.000 tons CO2 i skovens biomasse
- 5.000 lokale skoleelver deltager i et særligt undervisningsforløb
- 150 studerende fra 10 forskellige universiteter forsker i projektet

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.