• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. juni 2014 - Applus Bilsyn

Tjek dit anhængertræk

Ulovlige anhængertræk koster kaskodækningen.

I hele juni kører Applus Bilsyn en ny kampagne, der betyder, at bilister på hverdage efter kl. 10 gratis kan få undersøgt, om bilens anhængertræk er lovligt. I hele juni kører Applus Bilsyn en ny kampagne, der betyder, at bilister på hverdage efter kl. 10 gratis kan få undersøgt, om bilens anhængertræk er lovligt.

Applus Bilsyn

Bilejere med et ulovligt anhængertræk risikerer ikke at være dækket af kaskoforsikringen, forklarer Forsikringsoplysningen. Applus Bilsyn hjælper i juni bilejerne med at tjekke, om deres krog er lovlig.

Det kan gøre rigtig ondt på pengepungen, hvis bilister med et ulovligt anhængertræk og trailer bagtil impliceres i et trafikuheld.

"Er der tale om et ulovligt anhængertræk, der ikke er sat ordentligt på eller synet, som reglerne foreskriver, så vil kaskoforsikringen efter al sandsynlighed ikke dække et uheld med en trailer eller campingvogn,” siger forsikringskonsulent hos Forsikringsoplysningen, Ole Vidstrup.

Gå til Forsikringsoversigten her!

"Få-styr-på-anhængertrækket-kampagne”
I hele juni kører Applus Bilsyn en ny kampagne, der betyder, at bilister på hverdage efter kl. 10 gratis kan få undersøgt, om bilens anhængertræk er lovligt.

Er der behov for at få lavet et registreringssyn af anhængertrækket, får man 50 kr. i rabat på dette.

Undgå politibøde

"Hver fjerde af vores medarbejdere har hver uge én eller flere kunder på besøg med et ulovligt anhængertræk, der brude være synet, men ikke er det. Derfor gennemfører vi kampagnen ”Sådan-får-du-styr-på-anhængertrækket” i hele juni måned. På den måde sikrer man sig, at man ikke står uden en kaskodækning i tilfælde af et uheld eller en bøde på 1.000 kr. fra Politiet. Samtidig bliver det markant lettere at sælge bilen med en lovlig krog,” siger adm. direktør Per V. Rasmussen hos Applus Bilsyn, der understreger, at tilbuddet ikke er en generel rabat på registreringssyn.

Besøg Billånsoversigten her!


Faktaboks: Sådan er synsreglerne for din krog til anhængeren
Har du fået anhængertræk, skal bilen til syn, hvis
• Bilen er 8 år eller ældre
• Bilen er under 8 år, og du selv har monteret anhængertrækket
• Bilen er under 8 år, og værkstedet der har monteret anhængertrækket ikke er godkendt til dette.

Generelt skal du ikke til syn med anhængertrækket, hvis

• dit anhængertræk er fastmonteret og ikke kan tages af, eller
• hvis dit træk er forsynet med et ”Øje”.
• Er du i tvivl, så kig forbi Applus Bilsyn i juni måned.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.