• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. april 2014 - BMW

Den nye BMW i8

En vision bliver nu til virkelighed!

Prisen på BMW i8 er kr. 2.679.000, og de første kundeleveringer finder sted i juni måned. Prisen på BMW i8 er kr. 2.679.000, og de første kundeleveringer finder sted i juni måned.

BMW

BMW i symboliserer visionære mobilitetsløsninger og bæredygtigt og inspirerende design. Med lanceringen af BMW i8 udvides BMW i familien med en plug-in hybrid, som forener sportsvognspræstationer med ekstremt lave forbrugstal.

Tallene taler for sig selv.
Bilen går fra 0 til 100 kilometer i timen på 4,4 sekunder, kører 47,6 kilometer på literen og udleder 49 gram CO2 per kilometer. Den 1,5 liters benzinmotor yder 231 hk, med et maksimalt drejningsmoment på 320 Nm, som overføres til baghjulene. Elmotoren leverer 131 hk, med et maksimalt drejningsmoment på 250 Nm, til forhjulene. Kombinationen af BMW TwinPower Turbo og BMW eDrive-teknologien giver en ydelse på i alt 362 hestekræfter.
BMW i8 kan køre op til 37 kilometer på ren el med en tophastighed på 120 kilometer i timen.

BMW laserlys.
BMW i8 er verdens første, serieproducerede bil med laserforlygter, som er ca. 30 procent mere energieffektiv end bilens standard LED-forlygter. Laserlyset oplyser vejen helt op til 600 meter frem.

Bæredygtige letvægtsmaterialer.
BMW i8 er lavet af letvægtsmaterialer som kulfiberforstærket plast og aluminium, og det er med til at holde vægten nede på 1.485 kilo.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.