• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. august 2013 - Shell

Bilister elsker LEGO biler

LEGO Ferrari-biler sætter ekstra skub i salget af højoktanbenzin.

Tank eller køb dig til den kompletter serie af disse LEGO Ferrari modeller. Tank eller køb dig til den kompletter serie af disse LEGO Ferrari modeller.

Shell.dk

300.000 LEGO modeller af Ferrari-biler og F1 mekanikerteams skaber sommertravlhed hos landets Shell-stationer og sætter ekstra skub i salget af højoktanbenzin.

Tank dig til en Ferrari model i LEGO
De seneste seks uger har bilister kunnet tanke sig til en eksklusive samling Ferrari modeller i LEGO klodser på Shells servicestationer. Og muligheden for at kombinere optankning af højoktanbenzinen Shell V-Power med at få en miniaturemodel af en Ferrari-racer i LEGO klodser har i den grad fået bilisterne til benzinpumperne. Dagligt langer Shell således flere tusinde LEGO biler over disken.

”Vi havde fra start store forhåbninger til samarbejdet med LEGO koncernen og til brugen af LEGO bilerne i vores kampagne. Men interessen blandt bilisterne har været overvældende, og vi har løftet vores salg af Shell V-Power til et uventet højt niveau,” siger Per Ollikainen, produktchef, Dansk Shell.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

F1 mekanikerteamet
I alt sætter Shell ca. 300.000 miniatureudgaver af seks forskellige Ferrari modeller og et F1 mekanikerteam i LEGO klodser på højkant for bilisterne. Tanker du mindst 30 liter Shell V-Power, følger en Ferrari med uden videre. Bilister, der tanker Shells almindelige FuelSave benzin eller diesel kan købe de eksklusive LEGO modeller for 20 kr. F1 mekanikerteamet kunne erhverves i kampagnes første fire uger ved køb af Perfect Shine-bilvask.

Kampagnen fortsætter lidt endnu
”Kampagnen fortsætter frem til 14. august, så Ferrari og LEGO fans i alle aldre har stadig chancen for at anskaffe sig en eller hele serien af de unikke biler, når de tanker hos Shell. Men så er det også slut efter otte hektiske uger,” siger Per Ollikainen.

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk

Fås eller købes kun hos Shell
Bilister, som tanker sig til - eller køber - den komplette samling af Ferrarier er flot ’kørende’. Serien rummer således Ferrari F40, Ferrari FXX, Ferrari 250 GT Berlinetta, Ferrari 458 Italia, Ferrari 150 Italia og en Scuderia Ferrari Truck. Endelig indeholder serien også F1 mekanikerteamet. Bilmodellerne er udstyret med en lille motor (træk tilbage og slip, og bilen kører frem) og er eksklusivt Ferrari Licenced. De sælges derfor kun i en begrænset produktion og periode - og kun hos Shell.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.