• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. juli 2013 - Renault

Byens mindste varevogn

Danmarks mindste men mest cool varevogn.

Twizy Cargo er den ideelle lydløse varebil i byen, når det er begrænset hvad man skal transportere. Twizy Cargo er den ideelle lydløse varebil i byen, når det er begrænset hvad man skal transportere.

Renault

Den nye Renault Twizy Cargo
Den er lille – den er cool og den kører på el. Det lyder ikke som prototypen på en varevogn, men det er ganske vist. Renaults nyskabende lille elbil fås nu som van. Det kan godt være, at Renault Twizy er den mindste elbil i Renault flåden. Ikke desto mindre er det den, der får mest opmærksomhed. Og faktisk også den, der sælger bedst blandt Renaults fire forskellige elbils modeller.

Bilens kvaliteter er tilsyneladende gået op for en lang række virksomheder. For faktisk er 60 procent af de, der køber en Twizy, firmakunder. Og da de ofte har brug for mere bagageplads end passagerplads, har Renault nu udviklet Renault Twizy Cargo.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Udsat for regn og blæst
Modsat føreren, der kan være udsat for regn og blæst, så er lasten sikret i et vandtæt rum bagved føreren. Altså der, hvor bagsædet sidder i en almindelig Twizy. Som varevogn er der bagved plads til 180 liter ( 75 kg) via bagdøren, som åbner op i 90 grader. Bagdøren kan naturligvis låses.

Priserne på Renault Twizy Cargo er endnu ikke endelig fastlagt, men de ligger ikke væsentligt fra personvognsudgaven, der jo starter ved 58.400 kroner.

Besøg forsikringsoversigten her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.