• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. juni 2013 - Volkswagen

DM i Sæbekasseløb

Finale i Volkswagens DM i Sæbekasseløb.

søndag d. 23. juni kl. 11 – 16 afholdes der Danmarksmesterskaberne i Sæbekasseløb på Rådhuspladsen i København. søndag d. 23. juni kl. 11 – 16 afholdes der Danmarksmesterskaberne i Sæbekasseløb på Rådhuspladsen i København.

Volkswagen

Mesterskaberne i Sæbekasseløb
Søndag d. 23. juni er det så vidt. Danmarksmesterskaberne i Sæbekasseløb skal afvikles og Danmarks bedste team skal kåres. Det sker på Rådhuspladsen i København fra kl. 11. Det bliver en dag fyldt med fart, flotte præmier og fed underholdning.

I alt har over 400 hold fra hele landet dystet om en finaleplads ved DM i Sæbekasseløb. 51 hold har kæmpet sig frem til et af de eftertragtede startnumre ved søndagens finale. Startskuddet for de indledende finale-heats lyder kl. 12 og den altafgørende og prestigefyldte finale køres ca. kl. 15.15 I de mellemliggende timer vil der være rig mulighed for god underholdning: Shaka Loveless (sing-back set) og Wafande og Kaka spiller to koncerter på dagen og Michelin-manden dukker også op. Og har du mod på at teste din egen rugbrødsmotor, kan du melde dig til ”Volkswagen Spurten” og løbe af sted med et nyt Samsung kamera til en værdi af 5.000 kr.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Bedst, hurtigst og smukkest
Danmarks bedste sæbekasse-team bliver, udover titlen som Danmarksmester, præmieret med en rejse til en værdi af 25.000 kr. fra Spies. Men det er ikke kun fartdjævlene, der hyldes på dagen. Der vil også være hæder, ære og flotte præmier til Danmarks flotteste sæbekassebil. Her vil dommerpanelet lægge vægt på design og kreativitet i udførelsen, når de skal udvælge Danmarks smukkeste sæbekassebil. I alt vil de tre flotteste sæbekassebiler blive kåret og præmieret med Black&Deckers verdensnyhed ”Gyro” skruemaskine. 

Har man ikke selv opnået en plads i finalen, er der alligevel rig mulighed for at teste sine evner ud i sæbekasseløbets ædle kunst: Volkswagen stiller en række specialdesignede og køreglade sæbekassebiler til rådighed på dagen og under overskriften ”Volkswagen Spurten” kan man sætte ny fartrekord og løbe med dagens spurt-præmie: et Samsung kamera til en værdi af 5.000 kr. Camilla Ottesen styrer slagets gang, som streng men retfærdig overdommer, der i løbet af dagen bl.a. vil uddele en gavmild række Fair-Play-priser til de hold, der udmærker sig med god opførsel, hjælpsomhed og sportsånd. Det hele sker søndag d. 23. juni kl. 11 – 16 på Rådhuspladsen i København.

Besøg forsikringsoversigten her!

Program:
11.00 – 11.30 Velkomst og registrering af hold
11.30 - 12.00 Inddeling af holdene i heats. Live fra Scenen
12.00 – 13.00 Indledende heats
13.00 – 13.45 Koncert med Wafande og Kaka. Pause og frokost
13.45 – 14.30 Mellemrunder og semifinale
14.30 – 15.15 Koncert med Shaka Loveless (sing-back set)
15.15 – 15.45 Finaleløbet
16.00 Præmieoverrækkelser

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.