• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. juni 2013 - Wolkswagen

Volkswagen Cross Caddy

Volkswagen præsenterer den nye Cross Caddy.

Priserne for Van-versionen af Cross Caddy begynder ved 131.700 kr. ekskl. moms inkl. afgift. (1,2 TSI) og løber op til 219.790 kr. (2,0 TDI, 170 hk, DSG). Priserne for Van-versionen af Cross Caddy begynder ved 131.700 kr. ekskl. moms inkl. afgift. (1,2 TSI) og løber op til 219.790 kr. (2,0 TDI, 170 hk, DSG).

Volkswagen

Volkswagen Cross Caddy
Caddy er velkendt for sit funktionelle og rummelige karrosseri, der gør den ideel både som familiebil og varevogn. I Cross-versionen har Caddy fået tilføjet yderligere appeal via en række stylingelementer, der giver den et robust og dynamisk offroad-look, så den er letgenkendelig og står som en selvstændig model.

Søg brugt Volkswagen Caddy her!

Cross Caddy står på elegante 17” Canyon-alufælge med 205/50 R 17 dæk, og med Viper Green metallakeringen, som kendes fra Scirocco, skiller Cross Caddy sig ud. De sorte plastikelementer på skærmkanter, sideskørter og de sølvlakerede beskyttelsesplader under front- og bagkofangeren samt beskyttelseslisterne på sideskørter gør offroad-looket komplet. De bageste sideruder samt bagruden er ligesom baglygterne mørktonede og er endnu et karakteristisk designelement.

Udover de typiske Cross-stilelementer uden på, er Cross Caddy udstyret med en række andre features i interiøret. Her finder du sæder i to-farvet ”Dimension”-betræk og kontrastfarver på dørbeklædningen,  og rat, gearstang og håndbremse er beklædt i læder med grå syninger, der tilfører interiøret sportsappeal. Cross Caddy er baseret på Trendline-trim, og blandt standardudstyret finder du lys-og-syn-pakke, sædevarme, fartpilot, igangsætningsassistent og aircondition. Cross Caddy leveres i både fem- og syv-personers konfiguration.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Priserne starter ved 247.991 kroner

Cross Caddy tilbydes med stærke og brændstoføkonomiske TSI-turbobenzinmotorer ( 85-105 hk) og TDI-dieselmotorer (75-170 hk), hvoraf udvalgte motorvarianter kan fås med DSG-dobbeltkoblingsgearkasse og 4MOTION-firehjulstræk (2,0 TDI 110 og 140 hk).

Priserne for Cross Caddy begynder ved 247.991 kr. for en 1,2 TSI med 85 hk og ender ved 421.998 kr. for topmodellen, der er udrustet med en 170 hk stærk 2-liters dieselmotor og DSG-dobbeltkoblingsgearkasse.

Cross Caddy tilbydes også i en Van-version, der udover Cross-styling-elementerne også adskiller sig fra de øvrige Caddy Van-modeller ved at have en skydedør i begge sider. Standardudstyret på Van-versionen afviger fra personbilsversionen af Cross Caddy ved blandt andet at have ”Timo” indtræk.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.