• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. marts 2013 - Applus+ Bilsyn

Undgå bøde på påskeferien

Tjek bilen inden afgang i påskeferien og undgå bøder.

Bilferien ender for en del påskerejsende med ekstra udgifter. Mange biler går ganske enkelt i stykker på turen og skal repareres. Bilferien ender for en del påskerejsende med ekstra udgifter. Mange biler går ganske enkelt i stykker på turen og skal repareres.

Applus+ Bilsyn

Tjek bilen og udenlandske regler
Hvert år tager tusinder af danske familer på en lille bilferie i påsken i Danmark eller til Tyskland. Men turen ender for mange med en række uforudsete biludgifter. Tjek bilen og udenlandske færdselsregler før afgang.

Danmark og Tyskland er de mest eftertragtede steder, når påsken indtræder i de kommende dage: Tusindvis af danske familier tager turen sydpå til de gamle, nordtyske købstæder eller på et mindre wellnessophold. Ikke overraskende er Danmark også en populær rejsedestination.

”Danskerne vil slappe af i nogle tilfredsstillende rammer, få god mad og besøge et par spændende byer, der er inden for rækkevidde. Det kan de i Danmark og Tyskland,” siger Lars Bjelsdorf, administrerende direktør hos Risskov Bilferie.

Besøg forsikringsoversigten her!

Tjek mindsker risiko
Ikke desto mindre ender bilferien for en del påskerejsende med ekstra udgifter. Mange biler går ganske enkelt i stykker på turen og skal repareres, oplyser Applus Bilsyn. Lige nu hjælper Applus Bilsyn danskere over hele landet med at tjekke op på deres bil før påske-bilferien.
”Selv mindre rejseferier på op til 1.000 - 1.500 km afhængig af destinationen kan meget let give især ældre biler motor- og mekanikproblemer undervejs. Bilister kan reducere risikoen for tekniske fejl og ekstra omkostninger undervejs ved at få kontrolleret blandt andet bremser og tandrem inden afgang,” siger Per V. Rasmussen, administrerende direktør hos Applus+ Bilsyn.

Undgå bøde - husk miljømærke!
50 byområder i Tyskland har desuden indført miljøzoner, der kræver særlig tilladelse for at køre ind med sin bil. Bestil eller læs mere om reglerne for tyske miljøzoner her.
Bliver du taget i at køre i en miljøzone uden, at din bil er udstyret med et miljøzonemærke, får du en bøde på 40 euro.

”I nogle byer med miljøzone er det tilladt at køre med både det røde, det gule og det grønne miljømærke. Men stadig flere byer bruger kun grønne mærkater,” siger Per V. Rasmussen, Applus+ Bilsyn.

Vurdér grais din bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.