• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. marts 2013 - Mols-Linien

Påsketrafik på vandet

Tryk på påsketrafikken hos Mols-Linien.

Mange har allerede booket billet til påskeferien, hvor Mols-Linien har solgt 10 procent flere billetter end sidste år. Mange har allerede booket billet til påskeferien, hvor Mols-Linien har solgt 10 procent flere billetter end sidste år.

Mols-Linien

Mange har booket billetten
Der bliver tryk på trafikken over Kattegat i påsken. Mange har allerede booket påskebilletten, og Mols-Linien har solgt 10 procent flere billetter end i fjor. Det er særligt lavprisbilletterne, der er gået som varmt brød, og det er ved at være sidste udkald for at få en lavprisbillet, der som noget helt nyt kan ændres lige frem til afgang.

Metalpølser der slanger sig i en uendelighed, elastikkørsel og vejarbejde i flere spor er ikke ligefrem fremmende for påskehumøret. Argumenterne for at tilbringe 200 kilometer ekstra på motorvejen står da heller ikke i kø, efter at Mols-Linien har lagt masser af lavprisbilletter til bare 220 kroner i påskeægget. Det har mange påskebilister allerede benyttet sig af.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Fleksible feriebilletter
Som noget helt nyt er ²låste lavprisbilletter² fortid hos Mols-Linien. Hvor man tidligere hang på den, når man købte en lavprisbillet, har rederiet nu gjort det både billigt og fleksibelt at snuppe genvejen over Kattegat, også selvom tidsplanen skrider. Fra den 23. marts kan man lave sin lavprisbillet om, hvis ferieplanerne rykker sig. Mod et gebyr på 45 kroner og den eventuelle prisforskel kan man ændre sin billet til en anden afgang eller en helt anden dag. Så det er svært at finde argumenter for at snyde sig selv for en god pause med 70 kilometer i timen, der end ikke forlænger rejsetiden.

Mols-Linien sejler op til 18 afgange om dagen mellem Sjælland og Jylland. Overfarten med Mols-Liniens hurtigfærger varer 55 minutter på Odden-Ebeltoft ruten og 70 minutter på Odden-Aarhus ruten. Mols-Linien sejler efter en særlig påskefartplan, der kan ses på www.mols-linien.dk/fartplan.

Besøg billånsoversigten her!

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.