• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. januar 2013 - KIA

Nye cee’d medlemmer

KIA pro_cee’d GT og cee’d GT har kurs mod Geneve.

Nye medlemmer af cee’d familien. Nye medlemmer af cee’d familien.

KIA

Fra 0-100 km/h på 7,9 sek.
Frankfurt, den 28. januar 2013. Den nye KIA pro_cee’d GT og cee’d GT som er mærkets mest præstationsorienterede produktionsmodeller nogensinde har verdenspremiere den 5. marts i forbindelse med 2013-udgaven af biludstillingen i Geneve.

Bilerne er designet i Europa under ledelse af President og Chief Design Officer Peter Schreyer, og de to debutanter har et dristigt, atletisk design, LED-dagskørelys, dobbelt afgangsrør, 18" aluminiumsfælge og iøjnefaldende røde bremsekalibre.

Den nye 1,6-liters GDI-benzinmotor med turbo kommer til at yde 204 hk og 265 Nm, og kraften overføres til forhjulene via en 6-trins manuel gearkasse. Det giver KIA pro_cee’d GT og cee’d GT en acceleration fra 0-100 km/h på 7,9 sek.

Det er planlagt, at produktionen af de nyeste medlemmer af cee'd-familien begynder på KIAs fabrik i Zilina i Slovakiet i midten af maj, og bilerne kommer til salg i Europa midt på året. Priser og specifikationer offentliggøres, når vi kommer tættere på salgsstartdatoen.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.