• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. januar 2013 - Honda

Honda præsenterer NSX

Første kig på det mulige NSX interiør concept design.

Næste udvikling af Honda NSX concept modellen blev afsløret på Detroit Motorshow 2013. Næste udvikling af Honda NSX concept modellen blev afsløret på Detroit Motorshow 2013.

Honda

NSX i ny concept version
En ny concept version af NSX illustrere evolutionen af næste generations superbil’s styling og design, inklusiv et første glimt af en mulig design retning for interiør designet som blev afsløret af American Honda på deres Acura stand.

Designet forbliver tro mod den orginale concept styling, og bevarer den lave og stærke profil med dynamiske og dragende proportioner med et design der kommunikerer superbils attityde og en high tech fornemmelse. 

Det dynamiske design viser retningen for hvad verden kan forvente sig af den nye NSX, som har været efterspurgt længe.  Letvægtsmaterialer og avanceret teknologi er blandt nøgle ordene.

Besøg billånsoversigten på Bilpriser.dk

Forventer bedre præstationer
Det nye innovative Sport Hybrid SH-AWD® (Super Handling All Wheel DriveTM) hybrid system, indeholder en center placeret V6 motor med direkte indsprøjtning kombineret med en unik drivenhed med 2 elmotorer med moment styring. Det nye AWD hybridsystem kan øjeblikkelig generere negativ eller positivt moment individuelt til forhjulene i sving. Honda forventer at dette vil give bedre præstationer end tidligere AWD systemer.

Foruden håndteringsfordelene ved Sport Hybrid SH-AWD ® systemet, er bilen udstyret med en kraftig næste generations VTEC ® V-6 motor med direkte indsprøjtning, i samspil med en dobbelt kobling transmission med indbygget elmotor for at skabe super acceleration og samtidig tilbyde fremragende effektivitet. 

Den nye NSX er ved at blive udviklet af et globalt R&D team, der ledes af designere og ingeniører på Honda R&D Americas, Inc som har lokation i Los Angeles, Californien og Raymond Ohio. Den nye NSX vil også blive fremstillet på et nyt produktionsanlæg i Ohio.
Den nye NSX Concept model vil blive udstillet på Honda standen i forbindelse med Geneva Motor Show i marts.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.