• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. marts 2012 - Lamborghini

Lamborghini Aventador J

Verdenspremiere ved Geneve Motor Show 2012.

Ved Geneve Motor Show 2012 præsenterer Automobili Lamborghini den mest kompromisløse åbne supersportsvogn i mærkets historie. Ved Geneve Motor Show 2012 præsenterer Automobili Lamborghini den mest kompromisløse åbne supersportsvogn i mærkets historie.

Lamborghini

Helt åben og ekstremt kraftfuld
Lamborghini Aventador J er en naturkraft på hjul - yderst potent og helt åben. Lamborghini Aventador J tilbyder sin fører og passager en fuldstændig ubeskrivelig oplevelse af styrke og dynamik. På samme tid er to-sædersmodellen med 700 hk et førsteklasses teknologisk eksempel, da den kombinerer innovative løsninger med helt nye materialer og demonstrerer således Automobili Lamborghinis enorme ekspertise inden for kulfiberteknologi. 

Lamborghini Aventador J er en fuldstændig åben sportsvogn, hvor eksteriør og interiør smelter sammen.  Designere og ingeniører i Sant’Agata Bolognese har ikke alene skilt sig af med taget, men også med det forreste vindfang. Dette fordrer, at kørere af Aventador J har det rette udstyr til at opnå tophastigheder højere end 300 km/t.
Denne form for udfordrende kørsel er en særdeles eksklusiv oplevelse. Lamborghini Aventador J er fuldt funktionel til brug på vej. Det er en absolut ener, en unik kunstgenstand.

“Med Lamborghini Aventador J har vi formet vores brand DNA i sin mest definitive form hidtil. Denne sportsvogn er så ekstrem og kompromisløs som kun en Lamborghini kan være”, siger Stephan Winkelmann, Præsident og CEO for Automobili Lamborghini. ”Den nye Lamborghini Aventador J er den mest fuldstændigt åbne supersportsvogn i Lamborghinis historie. Navnet kommer fra vores tradition og kombinerer ukonventionelt design med teknologisk innovation. I dag, hvor vi bliver konfronteret med en lang række regulativer, møder vi dem som udfordringer. Aventador J er bevis på at, på trods af regler, vil Lamborghini altid få folk til at drømme, selv i fremtiden”.

Søg brugte biler til over en million kroner

Betydeligt vægttab
Naturligvis drager Aventador J en enorm fordel af den unikke teknologiske pakke. Alligevel har Aventador J en væsentlig anderledes tolkning i forhold til Aventador coupéen.  I denne åbne version har monocoquen et overvejende nyt design, inklusiv sikkerhedskonstruktion bag sæderne. Den manglende tilstedeværelse af taget, det store vindfang, aircondition og navigationssystemet reducerer vægten yderligere. Med en tørvægt på 1575 kg er den serieproducerede Aventador LP 700-4 allerede ekstremt let i forhold til hvad den kan yde, takket være dens kulfiberkonstruktion.  

Carbonskin, et helt nyt kulfibermateriale
Den unikke ekspertise hos Automobili Lamborghini i forhold til kulfiberforstærket polymer er tydelig, ikke kun i high-tech monocoquen, men også i forskningen i yderligere banebrydende løsninger. Til forskel fra traditionelle sæder er sæderne i Aventador J lavet af Forged COMPOSITE® med indlæg af fleksible kulfiberstoffer: et resultat af et innovativt Lamborghini patent. 

Et unikt kunstværk med licens til at køre på vej
Ved slutningen af Geneve Motorshow er synet af Lamborghini Aventador J reserveret til kun én person nemlig den fremtidige ejer. Der er kun produceret denne udgave, ingen prototype og intet eksemplar til Lamborghini Museet. Køberen kan se frem til et unikt kunstværk med tilladelse til at køre på vej. Han kommer til at eje det mest ekstreme udtryk for Lamborghinis DNA, der eksisterer, og et mesterværk inden for højteknologi. Men de mange andre fans af supersportsvognen fra Sant’ Agata Bolognese kan være helt rolige. Aventadorens succeshistorie er kun lige startet. Lamborghini repræsenteres i Danmark af eneforhandleren Lamborghini Copenhagen.

Sælg din bil på Bilpriser.dk - Det er gratis

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.