• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. februar 2012 - Porsche

Porsche er Europas bedste

Porsche er det bedste europæiske bilmærke 2012.

Porsche har netop vundet ”Vehicle Dependability Study (VDS) 2012”. Porsche har netop vundet ”Vehicle Dependability Study (VDS) 2012”.

Porsche

Porsche er Europas bedste
Sportsvognsproducenten Dr. Ing. H. C. F. Porsche AG, Stuttgart er det bedste europæiske bilmærke. Det har det amerikanske undersøgelsesinstitut J. D. Power netop konkluderet i deres seneste undersøgelse ”Vehicle Dependability Study (VDS) 2012”.

Søg brugt Porsche her!

Undersøgelsen fokuserer på den langsigtede kvalitet af køretøjer på det amerikanske marked. Resultatet er baseret på en måling af mere end 31.000 amerikanske bilister med modeller fra modelår 2009 og som har haft bilen i mindst 3 år.

Mest fejlfrie bil
Porsche 911, det verdensberømte ikon fra fabrikken i Zuffenhausen, er den bedste bil i sin klasse. Ved bedømmelsen af europæiske bilfabrikker indtog Porsche fabrikken i Stuttgart også topplaceringen for den vedvarende kvalitet af de producerede sportsvogne.

Ydermere opnåede Porsche den højeste score i VDS for fejlfrihed. Således opnår Porsche samlet set den højeste score, der nogensinde er blevet givet af J. D. Power.
Porsche i Danmark er repræsenteret ved 2 autoriserede Porsche Centre henholdsvis Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland.
 
Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.