• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. februar 2012 - SEAT

SEAT lancerer VIP-klub

SEAT tillader utroskab og sidespring i ny VIP-klub.

SEAT har i dag 30 udsalgssteder og forhandlere i Danmark, men forventer at have en række yderligere forhandlere på plads her i løbet af det nye år. SEAT har i dag 30 udsalgssteder og forhandlere i Danmark, men forventer at have en række yderligere forhandlere på plads her i løbet af det nye år.

SEAT

SEAT lancerer VIP-klub
Det passionerede bilmærke SEAT lancerer nu sin egen VIP-klub med særlige fordele for trofaste kunder. Og man kan godt komme med i klubben, selv om man har haft enkelte sidespring.

Den 15. februar åbner SEAT i Danmark en ny VIP-klub. Det er en klub for SEATs trofaste kunder og vil give dem en række rabatter, invitationer og meget andet. Men man kan godt komme med, selv om man har været lidt utro.

Vi har gjort meget, specielt det seneste års tid, og styrker løbende vores service overfor kunderne. Vores nye VIP-klub er specielt rettet til de trofaste kunder og vil give dem nogle klare gratis fordele, siger Lennarth Engelund, eftermarkedschef hos SEAT i Danmark.
Den nye klub lanceres under navnet Club SEAT VIP og vil bl.a. give medlemmerne:

• Loyalitetsbonus, der giver rabat på service og reparationer fra bilens fjerde leveår
• Gratis synstjekVIP-pris på lejebil of reparation af stenslag
• Gratis skift af viskerblade og pærer

Utroskab tillades
Som forbruger kan man blive medlem af Club SEAT VIP ved at købe en ny eller brugt SEAT. Det eneste, der skal til for at opretholde medlemskabet er, at man overholder bilens serviceintervaller på et autoriseret SEAT-værksted.

Skulle en SEAT-kunde have været os utro, kan vedkommende godt komme ind i klubben alligevel. Man skal således blot begynde at servicere sin bil hos autoriseret SEAT-værksted igen. Og allerede ved anden omgang service, bliver man lukket ind til fordelene igen, forklarer Lennarth Engelund.

Søg brugte biler på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.