• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. februar 2012 - Continental

Danskerne vil køre sikkert

Efterspørgslen på kvalitetsdæk er stødt stigende.

Flere og flere danskere har fået øjnene op for de sikkerhedsmæssige perspektiver i at skifte mellem sommer- og vinterdæk. Flere og flere danskere har fået øjnene op for de sikkerhedsmæssige perspektiver i at skifte mellem sommer- og vinterdæk.

Continental

Continental opruster
Konkurrencen på dæk bliver skærpet væsentligt i 2012. Det betyder blandt andet at dækproducenten Continental har valgt at opruste og sender langt flere dæk på markedet end i 2011.

”Vi har valgt at sende flere dæk på markedet i 2012, fordi efterspørgslen ganske enkelt er større end vores nuværende produktion. Udviklingen gælder også for Danmark. En af årsagerne er, at flere og flere har fået øjnene op for de sikkerhedsmæssige perspektiver i at skifte mellem sommer- og vinterdæk. Derudover mærker vi også en generel interesse for kvalitetsdæk. Det er en udvikling, der naturligvis er hjulpet godt på vej af, at Continental år efter år ligger øverst i de forskellige kvalitetstests”, fortæller Georg Nielsen fra Continental i Danmark.

Læs mere om dæk og fælge her!

”Sikkerhed er for alvor sat på dagsordenen, og det giver en øget efterspørgsel på kvalitetsdæk, så når der tales trafiksikkerhed smitter det naturligvis af på os som dækproducenter”.
I forbindelse med den øgede efterspørgsel har Continental valgt at omstrukturere deres produktion således, at dækkene fremover i langt højere grad produceres, hvor de sælges. Det gør det samtidig muligt, at implementere en række lokale tilpasninger som f.eks. tager højde for klimatiske forhold og vejenes beskaffenhed.

Besparelser i CO2 regnskabet
Udover den samlede kapacitetstilpasning har omstruktureringen også givet en række positive miljømæssige konsekvenser, bl.a. ved at dækkene fremover ikke skal transporteres over så lange afstande som tidligere.

”Hvor meget det konkret kommer til at betyde for miljøet har vi ikke tal på endnu, men det er klart at en væsentlig kortere transport nødvendigvis må give besparelser i CO2 regnskabet”, slutter Georg Nielsen. Han understreger samtidig, at han har store forventninger til 2012, hvor det bl.a. gælder om at få de sidste bilister til at veksle rettidigt mellem sommer- og vinterdæk.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.