• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. februar 2012 - Audi

Introduktion af Audi A4

Introduktion af den nye Audi A4 den 4. og 5. februar.

Priserne på den nye Audi A4 starter på kr. 411.000 eller med Audi Privatleasing fra kr. 4.250 pr. måned. Priserne på den nye Audi A4 starter på kr. 411.000 eller med Audi Privatleasing fra kr. 4.250 pr. måned.

Audi

Den nye Audi A4
Audi’s attraktive bestseller er blevet endnu mere effektiv. Den fås i hele ti forskellige motorversioner, som byder på endnu flere kræfter, flere kilometer pr. liter og meget mindre CO2. I gennemsnit forbruger motorerne 11% mindre brændstof, og udleder tilsvarende mindre CO2. For eksempel tilbagelægger 2.0 TDI motoren hele 22,2 kilometer på bare én eneste liter diesel.

Den nye Audi A4 kan leveres med en attraktiv businesspakke indeholdende 4-eget multifunktionslæderrrat, Bluetooth mobiltelefon interface, varme i forsæderne, midterarmlæn foran og 3-zoners komfortklimaanlæg og opgraderes med højteknologisk udstyr, som ellers er forbeholdt langt større bilmodeller. Det er alt sammen udstyr, der effektivt sikrer, at køreoplevelsen er behagelig, komfortabel og uhæmmet dynamisk.

Audi A4 Days
Kom til Audi A4 Days i weekenden lørdag den 4. og søndag den 5. februar kl. 10 til 16, og oplev den nye Audi A4 live. Der vil i denne weekend være en del aktiviteter for de mindste i vores "børnehjørne", hvor de bl.a. kan se film og være med i konkurrencen på Xbox om eksklusive børnepræmier fra Audi Collection.

Søg brugt Audi A4 på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.