• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. januar 2012 - SKODA

SKODA som Tivoli sponsor

SKODA og Tivoli har indgået sponsorsamarbejde.

SKODA og Tivoli har indgået et sponsorsamarbejde, som indebærer, at SKODA vil være officiel billeverandør i Tivoli i årene 2012 – 2014. SKODA og Tivoli har indgået et sponsorsamarbejde, som indebærer, at SKODA vil være officiel billeverandør i Tivoli i årene 2012 – 2014.

SKODA

SKODA bliver sponsor i Tivoli
SKODA og Tivoli har indgået et sponsorsamarbejde, som indebærer, at SKODA vil være officiel billeverandør i Tivoli i årene 2012 – 2014. Samarbejdet betyder bl.a., at gæsterne i Tivoli vil kunne møde SKODA i og omkring Tivoli og ved selvsyn konstatere, hvorfor SKODA er blandt danskernes foretrukne bilmærker. Der er således i aftalen planlagt en familiedag i Tivoli, hvor gæsterne får mulighed for at se en række nye modeller fra SKODA.  
 
SKODAs direktør Henrik Blom siger:
”Tivolis stærke brand er blandt Danmarks ypperste, og det giver os nogle unikke muligheder for at henvende os til de danske familier. Vi er overbevist om, at vores kunder finder samarbejdet med Tivoli spændende, og vi vil gøre, hvad vi kan for at bringe Tivoli ud til vores forhandlere og SKODA ind i Tivoli. Tivoli kommer eksempelvis til at spille en betydelig rolle, når vi introducerer minibilen Citigo til sommer. Det er også med stor tilfredshed, at vi udover at bidrage til Havens kulturelle aktiviteter samtidig slår et slag for behagelig og rummelig transport til og fra arbejde samt til fornøjelser”.
 
Lars Liebst, adm. direktør for Tivoli siger om samarbejdet;
"Jeg synes, at der er tale om et godt match mellem SKODA og Tivoli, der begge er internationalt kendte varemærker, som har appelleret til familier i mange generationer. Samtidig er bilerne miljøvenlige, og SKODA har brugt mange ressourcer på at reducere CO2 udslippet. Alt sammen noget der understøtter vores eget arbejde på at nedbringe energiforbruget i Tivoli. Vi er rigtig glade for aftalen og hilser SKODA velkomne.”  

Med sponsoraftalen føjer SKODA sig til listen over eksklusive sponsorer i Tivoli, der tæller Det Obelske Familiefond, Indiform, Nestlé, Royal Unibrew, DONG Energy, Scandinavian Tobacco Group og Nazar rejser.

Sælg din bil på Bilpriser.dk - Det er gratis

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.