• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. september 2011 - Honda

Ny Honda Civic

Sporty design og klasseledende fleksibilitet.

Den nye Honda Civic vil kunne ses hos de danske forhandlere primo 2012. Den nye Honda Civic vil kunne ses hos de danske forhandlere primo 2012.

Honda

Design og kvalitet
Honda har på Frankfurt Motorshow løftet sløret for den nye Civic. Bilen er udviklet specielt til de europæiske markeder, og vil blive solgt som en 5 dørs hatchback der skal konkurrere i C-segmentet.

Designteamet bag den nye Civic ville beholde de sporty og avancerede elementer, men forene dem til en mere elegant og dynamisk følelse til den nye model. ”Vi har reduceret højden med 20mm og samtidig gjort bilen 10mm bredere sammenlignet med den nuværende Civic” udtaler Mistsuru Kariya, udviklingsleder for den nye Civic.

Se brugte Honda Civic til salg på bilpriser.dk

 “At få defineret de korrekte proportioner var den vigtigste udfordring i designarbejdet med den nye Civic” siger Kariya. Vi har styrket det sportslige aspekt i designet mens vi opbyggede en ren og dynamisk form. Kilder til inspiration omfattede et 'vingekrop-fly’, hvor krop og vinger forenes i en enkelt enhed, som giver den bedste aerodynamiske ydeevne, stilhed og komfort.

Det nye interiør er fokuseret omkring føreren og skaber en sporty atmosfære.
"Vi ønskede at skabe følelsen af et cockpit fra en racerbil eller et fly," forklarer Yukio Emi, Design chef for Civic’s interiør.

Kvaliteten af interiøret i den nye Civic er blevet forbedret, uden at gå på kompromis med den klasseledende fleksibilitet. ”Det primære mål var at øge følelsen af kvalitet” siger Kariya. "Vi har ændret vores fremgangsmåde så vi matcher kundernes forventninger og europæiske standarder. Den nye Civic har en kabine i høj kvalitet, både i den måde interiøret føles og den måde det synes. Bilen har en klasseledende bagagerumskapacitet og sammen med de mange kombinationsmuligheder med bagsædet, gør det bilen til den mest praktiske til dato.”

 

 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.