• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. august 2011 - Ford Motors

Ford Kuga Titanium S

Knivskarp Ford Kuga i sporty luksusudgave.

Alle de features, der findes i den eksisterende Kuga Titanium er også inkluderet i Titanium S. Alle de features, der findes i den eksisterende Kuga Titanium er også inkluderet i Titanium S.

Ford 

Til Danmark i oktober

Ford Kuga Titanium S forventes til Danmark i løbet af oktober og bygger videre på det design-udtryk, der har gjort Kuga’en til en ener på de europæiske landeveje.

Skarpere sporty ydre
Med en større hækspoiler og 17 tommer alufælge har den nye Titanium S fået et endnu skarpere sporty ydre, som understreges yderligere af de nye, markante LED forlygter med separat køre- og nærlys.

Læder og højglans
Indenfor byder kabinen på delvis læder og finish i sort højglans på midterkonsol og instrumentpanel.

"Kuga Titanium S repræsenterer alt det, der gør Kuga’en til noget særligt, bare med et ekstra sporty twist", siger chefen for Fords C-klasse biler, Gunnar Hermann. "Vores Kuga-kunder går ubetinget efter kombinationen af stil og dynamiske køreegenskaber. Nu har vi så givet Kuga’en et design-boost", forklarer Gunnar Hermann

Se her brugte Ford Kuga til salg

All Wheel Drive system

Kugaens intelligente All Wheel Drive system er baseret på den anerkendte Haldex teknologi, som sikrer at hjulene, automatisk og helt individuelt, tilpasser trækket i overensstemmelse med vejens beskaffenhed. Teknologien er blevet testet af Ford under de mest ekstreme vinter-forhold i det nordlige Sverige og derfor er der nærmest garanti for at føreren i en Kuga med All Wheel Drive altid vil være i fuld kontrol, uanset forholdene.

Også med forhjulstræk
Hvis der ikke er behov for ultimativt vejgreb under ekstreme vinter-forhold, kan Ford Kuga Titanium S også fås med almindelig forhjulstræk. Uanset træk, byder Titanium S på en lang række af de intelligente støtte-systemer, som også findes i de øvrige Kuga-modeller - hele vejen fra ABS over Electronic Stability Programme til Traction Control.

Alle de features, der findes i den eksisterende Kuga Titanium er også inkluderet i Titanium S, herunder to-zoners automatisk klimaanlæg, automatiske vinduesviskere med regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl og fartpilot.

Fra 473.500 kr.
Den nye Ford Kuga Titanium S koster fra 473.500 kr. ekskl. levering. Ford Kuga lanceres i  Danmark i løbet af efteråret, men allerede nu kan du bestille Fords nye stil-ikon hos din lokale Ford forhandler

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.