• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. august 2011 - Volkswagen

Disse to vandt Euro NCAP

Golf Cabriolet og Jetta får begge 5 stjerner

Denne Golf Cabriolet fik sammen med Jetta topkarakter ved Euro NCAP. Denne Golf Cabriolet fik sammen med Jetta topkarakter ved Euro NCAP.

Volkswagen

Klassens sikreste
Den nye Golf Cabriolet, der netop nu introduceres i Danmark og Jetta har opnået 5 stjerner i Euro NCAPs skærpede sikkerhedstest af bilerne. Med de 5 stjerner på skuldrene, kan begge modeller nu kalde sig for en af klassens sikreste biler.

Find din næste Volkswagen her

Børnene kan føle sig trygge
Særligt i passagersikkerhed ragede begge biler op, da det uafhængige crashtest institut Euro NCAP kørte bilerne mod muren. Golf Cabriolet fik hele 94% og Jetta 94%. I alle siddepositioner og uagtet passagerer og førers fysiske størrelse opnåede begge biler her topkarakterer. Bilerne bliver her bl.a. testet ved frontal- og sidekollisioner. Og det er ikke blot de voksne, der kan føle sig trygge, Euro NCAP tester også bilernes børnesikkerhed med dummies, der simulerer børn på hhv. 18 måneder og tre år. Både Golf Cabriolet og Jetta fik også topkarakterer for børnesikkerheden.

ESP som standard
Lige så vigtig, som sikkerheden for personerne i bilen er, lige så vigtige er de øvrige trafikanter naturligvis. Derfor simulerer Euro NCAP-testen ulykker med både børn og voksne med en hastighed på op til 40 km/h. Golf Cabriolet blev her særligt fremhævet for den flexibilitet, man har bygget ind i bilens moterhjelm. Detter gør, at bilen affjedrer ved kollision og dermed gør mindst mulig skade på eventuelle fodgængere eller andre medtrafikanter.
Ligeledes blev de sikkerhedsunderstøttende systemer i begge biler testet og her opnåede både Jetta og Golf Cabriolet 71 %. Det er ikke blot fx bilens sikkerhedsbælter og airbags der her testes, men også systemer som bilens ESP.  ESP er standard i alle Volkswagens personbiler i Danmark.

Euro NCAP er et internationalt og uafhængigt crashtestprogram. De aktuelle crashtestresultater vil blive offentliggjort i dag på: www.euroncap.com

Find din næste Volkswagen her på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.