• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. august 2011 - Toyota

Bedre og billigere

Attraktiv pris på ny Toyota Yaris.

Den nye Toyota Yaris, der bliver introduceret i Danmark til oktober, kan fås fra kun 124.995 kr. Den nye Toyota Yaris, der bliver introduceret i Danmark til oktober, kan fås fra kun 124.995 kr.

Toyota

Mere for pengene
Et skarpere design, forbedret brændstoføkonomi, øget rummelighed og højere kvalitet i kabinen – og så endda til færre penge. Når landets Toyota-forhandlere til oktober slår dørene op for at vise den nye og forbedrede Toyota Yaris frem, sker det med et prisskilt på bilen, der uden tvivl vil vække opsigt.

Priser fra 124.995 kr.
For på trods af et skarpere design, en bedre brændstoføkonomi, øget rummelighed samt en markant højere kvalitet i kabinen introducerer Toyota den nye Yaris til en endnu mere konkurrencedygtig pris i forhold til prisen på den snart forhenværende model. Faktisk kan man blive ejer af den populære minibil fra kun 124.995 kr.

"Vi har i flere måneder arbejdet på at kunne præsentere en særlig konkurrencedygtig pris. Det er nu lykkedes – endda for en bil, der er forbedret på en lang række områder, og som opfylder endnu flere danskeres behov i forhold til rummelighed, kvalitet, driftsikkerhed og altså også til økonomi," siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.