• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. april 2011 - Mazda

Mazda CX-5

Navnet på Mazdas kommende crossover er nu officielt.

Mazda CX-5 er produktionsudgaven af konceptbilen Mazda MINAGI. Mazda CX-5 er produktionsudgaven af konceptbilen Mazda MINAGI.

Mazda 

Nu er det officielt
Mazdas helt nye, kompakte crossover skal hedde Mazda CX-5. Der er tale om den færdige produktionsudgave af konceptbilen Mazda MINAGI, der blev vist på biludstillingen i Geneve i marts i år, og som også vises på New York International Auto Show fra den 20. april 2011.

Soul of Motion
Mazda CX-5 bliver den første bil med Mazdas nye designstil KODO – Soul of Motion, der havde verdenspremiere med konceptbilen Mazda SHINARI sidste år. Den bliver samtidig den første bil med Mazdas banebrydende SKYACTIV-teknologier, der omfatter helt nye benzin- og dieselmotorer, nye manuelle og automatiske gearkasser, ny karrosseristruktur og ny undervogn. Mazda CX-5 kommer på markedet i 2012.

Bogstaverne CX kendes i forvejen fra Mazdas øvrige biler af crossover-typen, Mazda CX-7 og Mazda CX-9. Mazda CX-5 bliver den mest kompakte bil i den modelrække.

Mazda CX-5 får sin internationale debut på Frankfurt Motor Show i september 2011.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.