• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. april 2011 - Subaru

Subaru XV præsenteres

Crossover i C-segmentet.

Udseendet på den nye Subaru XV er stadig indhyllet i mørke. Udseendet på den nye Subaru XV er stadig indhyllet i mørke.

Subaru

Når Auto Shanghai 2011 slår dørene op for publikum den 21. april vil Subaru XV Concept have ærespladsen på Subarus stand.

Helt ny crossover i C-segmentet 
Subaru XV Concept er et designstudie som afslører formerne på en helt ny crossover i C-segmentet. Subaru XV Concept viser vejen for hvad som kan blive en ny trend i bilverdenen – en ægte crossover som tillige har en fod i SUV-segmentet.

Søg efter brugt Subaru her

Helt ny model
Subaru XV loves at blive lige så håndterbar og som en personbil, samtidig med at den bliver lige så praktisk og kompetent som en SUV. Boxermotoren garanterer stabilitet og balance med sit lave tyngdepunkt og det symmetriske 4-hjulstræk giver forudsigelige køreegenskaber og Subarus anerkendte gode fremkommelighed ved besværlige forhold.

Subaru XV vil ikke erstatte nogen af Subarus nuværende modeller.

Lanceres i foråret 2012
Subaru har også oprettet en hjemmeside for konceptet. Siden vil blive opdateret kontinuerligt frem til messen i Shanghai. Her kan du også se filmklip fra pressekonferencen.

http://www.subaru-global.com/xv_concept.html

Den helt nye Subaru XV er planlagt til at blive lanceret i foråret 2012. Subaru XV Concept afdækkes i forbindelse med pressekonferencen på Subarus stand den 19. april 11.00 (04.00 dansk tid).

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.