• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. april 2011 - Hyundai

Leasing af Hyundai i30

Skræddersyet aftale efter kørselsbehov.

Hvad enten man kører 15.000 km.  eller helt op til 40.000 km. om året, kan man sammensætte sin leasingaftale med Hyundai efter det. Hvad enten man kører 15.000 km. eller helt op til 40.000 km. om året, kan man sammensætte sin leasingaftale med Hyundai efter det.

Hyundai  
Hyundai har længe stået stærkt på leasingmarkedet og kommer nu med et brag af et tilbud på den populære familiebil Hyundai i30.

Hos Hyundai har flere attraktive leasingtilbud medført en markant stigende interesse for privatleasing blandt kunderne. Nu sætter Hyundai trumf på med et virkelig stærkt privatleasingtilbud på den populære Hyundai i30, som uden tvivl vil få endnu flere til at vælge en løsning med privatleasing.

Interesseret i leasingtilbud - gå til leasingoversigt

1.595 kr./måneden for Hyuandai i30 
”For blot 1.595 kr. om måneden tilbyder vi nu privatleasing af den populære Hyundai i30 1.6 CRDi Classic ECO med 90 hk. Med dette tilbud får man en fremragende bil med masser af køreglæde og rummelighed samt et flot design. Og det til en pris, som ubetinget er en af de skarpeste på markedet for privatleasing herhjemme lige nu,” siger Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai Bil Import A/S.
 
Få skræddersyet leasingaftalen efter behov
Hyundai’s koncept for privatleasing giver mulighed for at skræddersy sin helt egen aftale, så det passer lige præcis til ens eget kørselsbehov. Hvad enten man kører 15.000 km. eller helt op til 40.000 km. om året, kan man sammensætte sin leasingaftale med Hyundai efter det.

På hyundai-lease.dk er det muligt at foretage diverse beregninger og se den månedlige leasingydelse i forhold til lige netop det kørselsbehov, man selv har.
 
Mere information om leasingaftalen
Den fordelagtige pris på leasing af Hyundai i30 1.6 CRDi Classic ECO inkluderer moms, leverings- og etableringsomkostninger samt service udført på autoriseret Hyundai-værksted.

Prisen er eksklusiv forsikring, grøn ejerafgift, dæk, metallak samt eventuelt udstyr og forudsætter en aftaleperiode på min. 24 måneder, op til 15.000 km. årligt og en udbetaling på 20.000 kr. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler.
 
Gå direkte til leasingoversigt

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.