• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. april 2011 - Toyota

Toyota Verso vinder pris

Euro NCAP kårer Verso som sikreste MPV'er i 2010.

Toyota Verson er kåret som den absolut sikreste bil af alle testede MPV’ere i 2010. Toyota Verson er kåret som den absolut sikreste bil af alle testede MPV’ere i 2010.

Toyota

Toyota Verso fik allerede for et år siden de maksimale fem stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest. Nu har bilen udmærket sig som den absolut sikreste bil af alle testede MPV’ere i 2010.

Store forventninger til Toyota Verso fra begyndelsen
Da Toyota Verso blev introduceret i Danmark i 2009, var forventningerne til den nye familiebil  tårnhøje. Tyske synshaller havde i flere år kåret forgængeren Toyota Corolla Verso som en af de mest fejlfrie og pålidelige biler overhovedet. Toyota Verso indfriede fra starten alle forventninger og markerede sig lynhurtigt som en rummelig og pålidelig bil med komforten i højsædet.

Tildelt 5 stjerner af Euro NCAP
Rent sikkerhedsmæssigt slog Toyota Verso sin overlegenhed fast, da den uafhængige organisation Euro NCAP tildelte bilen de maksimale fem stjerner. For nu får den rummelige 7-personers Toyota Verso nemlig endnu et blåt stempel i sikkerhedshæftet – og endnu engang står Euro NCAP bag. Toyota Verso er blevet kåret som den absolut sikreste af de i alt ti testede MPV’ere i 2010. MPV står for Multi Purpose Vehicle, der betyder bil til flere formål.

Toyota Verson opnår en score på 69 procent
Toyota Verso var en af de første biler, der blev testet efter de nye og væsentligt skrappere regler, som Euro NCAP indførte i 2009, og som i øvrigt blev yderligere skærpet året efter.  Toyota Verso opfylder med en score på 69 procent allerede de krav, der ellers først er gældende fra 2012. Toyota iQ, Toyota Avensis og Toyota Prius opnåede i 2009 efter den første skærpelse af sikkerhedskravene også de maksimale fem stjerner.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.