• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. marts 2011 - Semler

Lexus Roadshow i Aarhus

Lexus CT 200h præsenteres ved åbent hus lørdag d. 9. april.

Lexus CT 200h skal imødekomme den voksende kundegruppe, der forventer høj kvalitet og lavere forbrug. Lexus CT 200h skal imødekomme den voksende kundegruppe, der forventer høj kvalitet og lavere forbrug.

Lexus 
Første hybrid i komptaktklassen 
Den første hybridmodel i kompaktklassen og til dato mest brændstoføkonomiske model introduceres af det prisbelønnede japanske luksusmærke Lexus ved en åbent hus event hos Porsche Center Jylland i Aarhus lørdag den 9. april kl. 11-16.

Lexus CT 200h kører 26,3 km/l
Lexus Hybrid Drive er den innovative drivkraft i Lexus' nyeste model Lexus CT 200h, der er mærkets første 5-dørs bil i den kompakte klasse og samtidig den første model i segmentet, der tilbyder hybridteknologi. Hybridsystemet i Lexus CT 200h kombinerer en 1,8-liters benzinmotor med en elmotor. Tænk på det som en mindre fire-cylindret motor med samme præstationer som en stor 2,0-liters motor. Takket været elmotorens bidrag er Lexus CT 200h, dog afhængig af model, i stand til at holde et emissions-udslip på kun 89 g/km og et gennemsnitligt brændstofforbrug, der matcher på hele 26,3 km/l, hvilket gør modellen til klassens mest brændstoføkonomiske bil.

Attraktive priser på privatleasing
Der tilbydes attraktive privatleasingpriser på Lexus CT 200h. Baseret på en 36 måneders periode med 45.000 km inklusive serviceaftale, men eksklusive dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift, vil en Lexus CT 200h koste 3.995 kroner per måned i leasingydelse og have en førstegangsydelse på 25.000 kroner.

Se flere tilbud på privatleasing her!

Lexus Roadshow
Lexus CT 200h blev vist første gang på den internationale biludstilling i Geneve i 2010 med efterfølgende Danmarkspremiere hos Lexus Copenhagen i starten af marts. Som en del af MLA-Gruppen har Porsche Center Jylland en enestående mulighed for at præsentere Lexus Roadshow, der foruden Lexus CT 200h vil blive flankeret af resten af modelprogrammet Lexus IS, Lexus GS, Lexus LS og Lexus RX.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.